Pontul zilei propus de Lavinia – 24 Noiembrie 2020

Statistici
Procentaj: 63.6%
Castigate: 14/22
Unitati: 175
  • Pronosticul zilei de Marti, 24 Noiembrie 2020 este la un meci din grupele UEFA Champions League !

Pana așteptăm rezultatul din Danemarca, nu stam degeaba și ne facem notițele pentru ziua de marți, o zi foarte importantă de Champions League. Multe cote nu prea au valoare, deoarece lucrurile s-au clarificat până in acest moment in anumite grupe, așa ca trebuie sa ne alegem un meci tare și sper ca am fost inspirata in alegerea făcută.

Mai jos aveți o scurta prezentare a partidei de astăzi + PONTUL ZILEI de Marți, 24 Noiembrie !

pontul zilei

PSG – RB Leipzig

Pentru meciul zilei de astăzi am decis sa aleg partida dintre PSG și RB Leipzig, meci ce contează pentru etapa cu numărul 4 din grupa H pentru UEFA Champions League !

La începutul lunii cele doua formații s-au întâlnit in turul pentru aceasta competiție și Leipzig a avut câștig de cauza. Pot spune ca PSG a avut un ghinion teribil: au reușit sa deschidă scorul in primele minute, iar după un sfert de ora au avut șansa de a face 2:0, dar Di Maria a irosit un penalty. Dacă ar fi marcat acolo, rezultatul ar fi fost cu siguranța altul. După acest eveniment Leipzig a reușit sa întoarcă soarta partidei, iar PSG a terminat meciul cu doi oameni mai puțin pe teren. Și astăzi ne așteptăm la un super duel, dar cred ca francezii se vor impune la finalul celor 90 de minute.

Ar fi un eșec total pentru PSG sa nu treacă de grupele Champions League, iar la cum arată acum clasamentul, fără o victorie in aceasta seara, șansele sa nu termine in primele doua locuri ar fi foarte mari. United are un meci ușor acasă cu Basaksehir și cu o victorie ar face 9 puncte, in timp ce Leipzig cu un egal sau și mai rău, o victorie, ar ajunge și ei la 7, respectiv 9 puncte. Nu văd cum ar mai putea PSG sa revină in acel moment, așa ca aceste 90 de minute este de totul sau nimic pentru ei!

Pronostic recomandat: 1 – cota 1.60 >> pariaza pontul aici! 

Leave a Comment: