Pontul zilei propus de Lavinia – 24 Noiembrie 2021

Forma : Castigat Castigat Castigat Castigat Castigat
Statistici
Procentaj: 100%
Castigate: 6/6
Unitati: 382

Chelsea conduce deja cu 1:0 pe Juventus si asteptam un rezultat pozitiv la acest meci pentru a bifa un nou pronostic castigator. Cu un ochi la meci si altul pe statistici, pregatim pontul zilei de miercuri, o alta zi ce are in prim-plan partidele din Champions League !

Hai si tu pe grupul GRATUIT de Telegram ! In fiecare zi gasesti bilete castigatoare + multe alte LIVE-uri :

Click aici !!!

pontul zilei lavinia

Liverpool – FC Porto

Pentru meciul zilei de astăzi am decis sa aleg partida dintre Liverpool si FC Porto, meci ce contează pentru etapa cu numărul 5 din grupa B din UEFA Champions League !

Liverpool este deja calificata in etapele eliminatorii din UEFA Champions League, dupa ce a reusit sa acumuleze 12 puncte in cele 4 etape scurse pana acum. Nimeni nu le-a putut sta in fata si si-au aratat din nou forta pe toate planurile. Poate multi se vor baza pe faptul ca deja sunt calificati, iar casele de pariuri incurajeaza aceasta idee, oferind o cota de doi pentru victoria gazdelor. Din punctul meu de vedere este o cota exagerat de mare, mai ales ca Liverpool evolueaza pe teren propriu.

De cealalta parte, Porto a facut o campanie buna pana in acest moment si se situeaza pe locul doi in clasament. Totusi, golaverajul acestora ne poate spune multe: trei goluri marcate si sase primite. Este o echipa ce sta sa „ciupeasca” cate ceva din fiecare meci in care adversarul este mai puternic. Cu Milan le-a mers si chiar si cu Atletico in primul meci, dar parerea mea este ca Liverpool este la alt nivel. Merg cu incredere pe varianta 1 solist, mai ales ca avem o super cota !

Pariul Zilei Azi – 24.11.2021

Pariază AICI Pontul Zilei – Bonus 1.000 RON!

Leave a Comment: