Pontul zilei propus de Lavinia – 25 Octombrie 2020

Forma : Castigat Pierdut Pierdut Castigat Pierdut
Statistici
Procentaj: 52.9%
Castigate: 9/17
Unitati: -200
  • Pronosticul zilei de Duminica, 25 Octombrie 2020 este la un meci din Olanda: Eredivisie !
Am vazut goluri frumoase la rusi ieri si ne-am bucurat in acelasi timp de inca un pronostic castigator la arhiva. Suntem la un singur pas de a ajunge pe plus si poate pentru multi parea imposibil acest lucru acum o saptamana. A venit o serie frumoasa de win-uri ce sper sa continue pana la final de luna si vom termina asa cum trebuie. Astazi oferta este din nou una bogata in evenimente si sper ca am facut alegerea corecta !
Mai jos aveți o scurta prezentare a partidei de astăzi + PARIUL ZILEI de Duminica, 25 Octombrie !

pontul zilei 25 octombrie

Den Haag – AZ Alkmaar

Pentru meciul zilei de astazi am decis sa aleg partida dintre Den Haag si AZ Alkmaar, meci ce conteaza pentru etapa cu numarul 6 din Olanda: Eredivisie !
Den Haag are un start slab de sezon, cu doar 3 puncte acumulate in 5 etape se pot lauda doar cu locul 15 pentru moment. Pe deoparte ne asteptam de la echipa gazda sa aiba un asemenea rezultat, deoarece asta este nivelul lor de ani de zile. Reusesc in mod miraculos zic eu sa se salveze pana la finalul sezonului, dar este clar o formatie de cea de-a doua jumatate.
De cealalata parte, AZ Alkmaar nu a simtit gustul victorie in acest sezon si sunt disperati sa castige. Cu doar 4 puncte acumulate in 4 meciuri, AZ se afla in subsolul clasamentului, loc ce nu ii reprezinta cu siguranta. Nu stiu ce se petrece cu ei in repriza a 2-a, dar este un lucru extrem de ciudat. Luam pe scurt ultimele 3 rezultate de egalitate: Cu Sittard au avut 3:1 in minutul 60 si au remizat, cu Sparta Rotterdam au avut 4:0 la pauza si meciul s-a incheiat egal, iar in ultima etapa au avut 2:0 in minutul 85 si tot au terminat la egalitate. Se pare ca au avut un ghinion teribil pana in acest moment, dar trebuie sa vina si victoria. Joi au castigat pe terenul celor de la Napoli in Europa League, asa ca este momentul perfect sa obtina trei puncte importante si in campionat !

Pronostic recomandat:  AZ victorie- cota 1.78 >> pariaza pontul aici! 

Pontul zilei – 25.10.2020

pontul zilei 25102020

 

 

Leave a Comment: