Pontul zilei propus de Lavinia – 25 Noiembrie 2020

Statistici
Procentaj: 63.6%
Castigate: 14/22
Unitati: 175
  • Pronosticul zilei de Miercuri, 25 Noiembrie 2020 este la un meci din grupele UEFA Champions League !

PSG conduce cu 1:0 in meciul cu RB Leipzig in minutul 70, asa ca asteptam finalul partidei pentru a bifa un nou pronostic castigator. Avem mare nevoie de el deoarece se apropie finalul lunii si nu avem un profit care sa ne asigure linistea de a termina pe plus. Pana atunci haideti sa ne facem temele pentru ziua de astazi, deoarece avem o noua zi complicata si nu avem voie sa gresim !

Mai jos aveți o scurta prezentare a partidei de astăzi + PONTUL ZILEI de Miercuri, 25 Noiembrie !

pontul zilei

Comuna Recea – Pandurii Tg. Jiu

Pentru meciul zilei de astăzi am decis sa aleg partida dintre Comuna Recea si Pandurii Targu Jiu, meci ce conteaza pentru etapa cu numarul 14 din Romania: Liga a 2-a !

Astazi avem un meci extrem de interesant cu doua echipe aflate in subsolul clasamentului din Romania: Liga a 2-a ! Comuna Recea si Pandurii Targu Jiu sunt doua formatii aflata la suferinta, asa ca aceste trei puncte puse la bataie in aceasta zi sunt extrem de importante. Ne asteptam la un meci echilibrat, dar cred ca echipa gazda va avea castig de cauza.

Comuna Recea a reusit sa ajunga sezonul acesta in liga a 2-a si pana in acest moment au facut o figura interesant. Spun acest lucru, chiar daca echipa se afla pe pozitia a 18-a si au doar 11 puncte acumulate in 12 etape. Aceasta imagine frumoasa in ochii mei este datorita strict meciurilor de acasa, acolo unde au marcat de fiecare data, mai putin in prima etapa cu Miercurea Ciuc si au reusit sa opuna rezistenta unor adversari cu nume.

Rapid Bucuresti si Unirea Slobozia au pierdut aici, Universitatea Craiova si ASU Poli Timisoara au scos un rezultat de egalitate, iar Petrolul Ploiesti a reusit sa castige la limita, scor 1:2. Este un teren pe care se castiga foarte greu, asa ca nu cred ca Pandurii Targu Jiu, ultima echipa aflata in clasament va putea sa obtina ceva. Pandurii mi se pare a fi o formatie pe duca si chiar nu vad ce ar putea schimba intr-un timp atat de scurt pentru a se salva de la retrogradare !

Pronostic recomandat: 1 – cota 1.70 >> pariaza pontul aici! 

Leave a Comment: