Pontul zilei propus de Lavinia – 26 August 2020

Statistici
Procentaj: 56.5%
Castigate: 13/23
Unitati: -70

Pronosticul zilei de Miercuri, 26 August 2020 este la un meci din Japonia: J1 League !

Steaua Rosie s-a impus cu greu in deplasarea din Albania, dar conteaza ca au reusit sa castige, iar noi am bifat un nou pronostic castigator ce ne tine in carti ! Trebuie sa legam o serie de cat mai multe win-uri pentru a avea un final de luna linistit, asa ca haideti la treaba si cat mai putina vorbarie !

Mai jos aveți o scurta prezentare a partidei de astăzi + PONTUL ZILEI de Miercuri, 26 August !

 

pontul zilei 26 august

Kobe – Kawasaki

Pentru meciul zilei de astazi am decis sa aleg partida dintre Kobe si Kawasaki, meci ce conteaza pentru etapa cu numarul 13 din Japonia: J1 League !

Se anunta un meci foarte interesant si echilibrat, in care Kawasaki pleaca cu prima sansa la victorie. Oaspetii sunt pe primul loc in clasament, cu un avantaj de 7 puncte fata de locul secund. Ii asteapta un meci foarte greu impotriva echipei lui Andres Iniesta. Kobe este o formatie de mijlocul clasamentului, dar care intr-o zi buna, poate sa castige cu orice formatie din campionat. De cate ori s-au intalnit cele doua echipe au iesit scantei, spectacol si foarte multe goluri.

In ultimele cinci meciuri directe am avut de fiecare data pronosticul GG&3+ castigator, uneori chiar si 5+ sau 8+. Din punctul meu de vedere este clar un meci de goluri si eu zic ca se merita sa incercam !

 

Pronostic recomandat:   Peste 2.5 goluri – cota 1.52 >> pariaza pontul aici! 

Pontul zilei – 26.08.2020

Leave a Comment:

Open

Close