Pontul zilei propus de Lavinia – 26 Ianuarie 2021

Statistici
Procentaj: 16.7%
Castigate: 1/6
Unitati: -430

Benfica a produs surpriza zilei ieri, aceștia terminând la egalitate, pe teren propriu cu National. Pariul nostru a fost pierzător, deoarece “vulturii” nu au reușit sa marcheze in repriza secunda. Mergem mai departe, avem un profit bunicel și ne așteaptă o săptămâna foarte interesantă.

Mai jos aveți o scurta prezentare a partidei de astăzi + PONTUL ZILEI de Marți, 26 Ianuarie !

pontul zilei

Sturm Graz – Hartberg

Pentru meciul zilei de astăzi am decis sa aleg partida dintre Sturm Graz și Hartberg, meci ce contează pentru etapa cu numărul 14 din Austria: Tipico Bundesliga !

Sturm Graz vine după doua meciurile grele in campionat, in care au pierdut puncte prețioase in lupta pentru titlu. Au avut noroc ca LASK Linz s-a încurcat și ea in weekend, așa ca au rămas pe loc de podium. Acum doua etapa au pierdut doua puncte prețioase in deplasarea de la Woflsberger, iar in weekend au pierdut și super derby-ul cu Rapid Viena. Nu mai este loc de pași gresiti și ma aștept ca astăzi sa ii văd in forma maxima și cu o sete de puncte teribila.

De cealaltă parte, Hartberg este abia pe locul 8 in acest moment și spera ca vor prinde și ei un loc de Play Off. Sincer, nu cred ca au vreo șansa, deoarece defensiva este la pământ in acest sezon și sunt multe alte echipe mult mai puternice. Cota pentru victoria celor de la Sturm Graz mi-a atras atenția, deoarece este o echip puternica, cu foame mare de puncte și nu ai voie sa greșească. Totuși, cota prezintă o valoare interesantă, așa ca pronosticul 1 solist la acest meci este un pariu bun !

Pronostic recomandat: 1 – cota 1.55 >> pariaza pontul aici! 

Pontul Zilei 26.01

Pariaza pontul zilei AICI cu 500 RON BONUS !

Leave a Comment:

Open

bonus fara depunere Publicwin

Close