Pontul zilei propus de Lavinia – 26 Octombrie 2020

Forma : Pierdut Pierdut Pierdut Pierdut Castigat
Statistici
Procentaj: 0%
Castigate: 0/0
Unitati: 0
  • Pronosticul zilei de Luni, 26 Octombrie 2020 este la un meci din Romania: Liga 1 !
AZ a ratat la mustata o noua victorie in campionat, iar noi am pierdut pontul zilei de ieri. Am fost din nou foarte aproape sa trecem pe plus, dar se pare ca repriza a 2-a pentru olandezi este un cosmar in continuare. Egalarea a venit din nou extrem de tarziu, undeva prin minutul 87 si nu au mai avut timp pentru a castiga meciul. Astazi suntem nevoiti sa jucam din nou tare si speram sa vedem fotbal in Liga 1 !
Mai jos aveți o scurta prezentare a partidei de astăzi + PARIUL ZILEI de Luni, 26 Octombrie !

pontul zilei 26 octombrie

FCSB – Hermannstadt

Pentru meciul zilei de astazi am decis sa aleg partida dintre FCSB si Hermannstadt, meci ce conteaza pentru etapa cu numarul 8 din Romania: Liga 1 !
Ultimul meci din aceasta etapa se anunta a fi unul extrem de interesant. Fata in fata sunt echipele lui Gigi Becali si Ana Maria Prodan, iar foarte multa lume isi da deja cu parerea ce se va intampla la acest meci, ce scenariu va fi si tot felul de posibilitati in legatura cu pariurile. Noi nu spunem nimic inca, ci asteptam sa inceapa meciul si sa vedem cum se misca lucrurile. Pana atunci, facem o scurta analiza si propunem un pariu cu o cota interesanta.
FCSB-ul si-a revenit in mare parte dupa covid si vom avea majoritatea jucatorilor importanti apti la ora partidei. Sunt nevoiti sa isi castige meciul de pe teren propriu pentru a mentine ritmul cu CFR Cluj si Universitatea Craiova, echipa ce s-a incurcat in acest weekend si au pus capat unei perioade extrem de bune. Au sansa ca astazi sa se apropie la dora 3 puncte de olteni, asa ca ma astept sa vedem un FCSB ofensiv.
De cealalta parte, Hermannstadt a aratat foarte bine in acest sezon si cred ca in ultimele doua etape au pierdut 4 puncte pe nedrept. Jocul lor a aratat foarte bine, si-au creeat ocazii multe de gol, dar mingia nu a intrat in plasa de prea multe ori. Astazi ii vad foarte motivati pe baieti si cred ca vor avea un cuvant de spus in soarta partidei. Cota pentru minim trei reusite mi se pare una extrem de atractiva si cred ca este un meci la care putem vedea spectacol !

Pronostic recomandat:  Peste 2.5 goluri – cota 1.98 >> pariaza pontul aici! 

Pontul zilei – 26.10.2020

pontul zilei 26102020

 

 

Leave a Comment: