Pontul zilei propus de Lavinia – 26 Octombrie 2021

Forma : Pierdut Pierdut Pierdut Castigat Pierdut
Statistici
Procentaj: 50%
Castigate: 5/10
Unitati: -207

Trecem printr-o perioada dificila și ne apropiem de finalul lunii, așa ca trebuie sa ne revenim repede, chiar de astăzi ! Oferta nu strălucește, dar am încredere ca vom face treaba buna și ca ne vom reveni !

Hai si tu pe grupul GRATUIT de Telegram ! In fiecare zi gasesti bilete castigatoare + multe alte LIVE-uri :

Click aici !!!

pontul zilei lavinia

Dinamo – FC Arges

Pentru meciul zilei de astăzi am decis sa aleg partida dintre Dinamo București și FC Argeș, meci ce contează pentru optimile de finala din Cupa României !

Dinamo București este la pământ și in acest sezon și chiar ma întreb cât se va mai zbate aceasta echipa in sărăcie și rezultate negative? In Weekend au avut o șansa uriașă sa castige trei puncte in campionat și sa urce și cu moralul, dar Rapid București le-a furat aceasta ocazie in ultimele minute ale partidei. Cupa poate sa fie un obiectiv serios pentru ei, dar degeaba se vrea, dacă nu se poate și nu ai cu cine. In afara de Torje și de alți 2,3 jucatori care joaca cu sufletul, restul nu au ce caută nici măcar la liga a 2-a.

De cealaltă parte, FC Argeș este o echipa ce și-a regăsit echilibrul și se descurca de minune in campionat. In Weekend au reușit sa le pună “stop” celor de la Voluntari, cea mai in forma echipa din prima liga. Obiectivul acestora este sa intre in Play Off și sa aibe un parcurs cât mai lung in Cupa României, competiție in care are un culoar destul de bun. Argeșul mi se pare cu cel puțin o clasa peste Dinamo in acest moment și nu cred ca vor da cu piciorul la o calificare in Cupa, așa ca mergem pe varianta FC Argeș merge mai departe !

Pariul Zilei Azi – 26.10.2021

Pariază AICI Pontul Zilei – Bonus 1.000 RON!

Leave a Comment: