Pontul zilei propus de Lavinia – 26 Noiembrie 2020

  • Pronosticul zilei de Joi, 26 Noiembrie 2020 este la un meci din grupele Europa League !

Comuna Recea si-a castigat meciul fara probleme, iar analiza mea a fost preluata de mai multi indivizi de pe facebook, asa ca mult mai multe persoane au incasat corespunzator. In acest mod ne vom uita linistiti la meciurile din Champions League din aceasta seara si ne facem temele pentru ziua de Joi, o zi extrem de grea, deoarece avem Europa League. Dupa cum bine stiti, urasc aceasta competitie, dar sunt cateva meciuri tare interesante, unde speram sa nu vedem surprize mari !

Mai jos aveți o scurta prezentare a partidei de astăzi + PONTUL ZILEI de Joi, 26 Noiembrie !

pontul zilei

CFR Cluj – AS Roma

Pentru meciul zilei de astăzi am decis sa aleg partida dintre CFR Cluj si AS Roma, meci ce conteaza pentru etapa cu numarul 4 din grupa A pentru Europa League !

Este un meci extrem de important pentru Dan Petrescu si echipa sa, dar situatia actuala de la club anunta un eminent dezastru. Tehnicianul roman este foarte suparat pe conducere, acesta dand semne clare ca vrea sa plece. Pe langa asta, exista si probleme cu jucatorii si acest lucru se vede clar in ultimele rezultate obtinute de echipa. CFR Cluj se afla intr-un moment dificil, iar la ce diferenta de calitate am vazut in meciul tur, sunt tare curioasa cum vor evolua lucrurile.

Acum trei saptamani Roma a castigat partida tur cu scorul de 5:0 si in aceasta seara au sansa de a-si obtine calificarea in primavara europeana, cu doua etape inaintea finalului de grupa. Daca ne uitam la situatia actuala de la CFR si la diferenta de valoare dintre cele doua loturi, mergem cu toata increderea pe pronosticul 2 solist, mai ales cand primim o cota de 1.85. Speram sa nu vedem vreo mare surpriza la aceasta intalnire, chiar daca sansele sunt destul de mici pentru a se intampla asa ceva.

Pronostic recomandat: 2 – cota 1.85 >> pariaza pontul aici!