Pontul zilei propus de Lavinia – 26 Noiembrie 2021

Forma : Castigat Castigat Castigat Castigat Castigat
Statistici
Procentaj: 100%
Castigate: 7/7
Unitati: 439

Venim după doua rezultate pozitive din Champions League și speram ca vom continua tot așa și cu ziua de joi. Pana se joaca meciul din Europa League, nu pierdem timpul degeaba și ne facem temele pentru ziua de vineri !

Hai si tu pe grupul GRATUIT de Telegram ! In fiecare zi gasesti bilete castigatoare + multe alte LIVE-uri :

Click aici !!!

pontul zilei lavinia

West Brom – Nottingham

Pentru meciul zilei de astăzi am decis sa aleg partida dintre West Brom și Nottingham, meci ce contează pentru etapa cu numărul 20 din Anglia: Championship !

West Brom a arătat foarte bine in acest sezon și din punctul meu de vedere este o candidata serioasă la promovare. In acest moment sunt pe locul trei, la o distanță serioasă fata de primele doua clasate, formații ce promovează direct. Campionatul este lung și se pot recupera acele puncte, dar pentru moment trebuie sa se gândească la locul 3, deoarece adversarele din spate sunt foarte aproape. In aceasta seara au un meci dificil, dar nu este loc de pași gresiti și ma aștept ca West Brom sa arate bine, mai ales ca joaca și pe teren propriu.

De cealaltă parte, Nottingham este la mijlocul clasamentului, mai exact pe locul 13. Au 24 de puncte, iar cu o victorie in aceasta seara s-ar apropia serios de Play Off-ul pentru promovare. In deplasare au mers foarte bine in acest sezon și cu siguranța se vor lupta și astăzi sa ia toate punctele. Este un meci foarte echilibrat și ma aștept sa vedem și goluri, așa ca merg pe varianta ambele echipe marchează sau Peste 2.5 goluri !

Pariul Zilei Azi – 26.11.2021

Pariază AICI Pontul Zilei – Bonus 1.000 RON!

Leave a Comment: