Pontul zilei propus de Lavinia – 27 August 2020

Forma : Castigat Castigat Castigat Castigat Pierdut
Statistici
Procentaj: 60%
Castigate: 12/20
Unitati: -30

Pronosticul zilei de Joi, 27 August 2020 este la un meci din Norvegia: Obos-Ligaen !

Japonezii au inceput tare partida, iar la finalul primei reprize ne puteam bucura de inca un pronostic castigator ! Chiar daca am reusit sa legam doua win-uri, situatia noastra nu este una atat de linistita pentru finalul de luna si nu avem voie sa facem vrun pas gresit. Astazi mizam tot pe goluri, doar ca schimbam competitia si sper sa fiu cat se poate de inspirata in alegerea facuta !

Mai jos aveți o scurta prezentare a partidei de astăzi + PONTUL ZILEI de Joi, 27 August !

 

pontul zilei 27 august

Asane – Grorud IL

Pentru meciul zilei de astazi am decis sa aleg partida dintre Asane si Grorud IL, meci ce conteaza pentru etapa cu numarul 12 din Norvegia: Obos:Ligaen !

Se anunta un duel foarte echilibrat, ambele formatii avand un start bun de sezon si sunt si vecine de clasament. Asane este pe locul 4, cu 18 puncte acumulate in 11 etape, in timp ce Grorud are cu un punct mai putin si se situeaza pe pozitia a 5-a. Sezonul trecut s-au intalnit de doua ori si au iesit niste meciuri foarte interesante. In tur Grorud a castigat pe acest stadion cu scorul de 2:3, iar in retur am vazut un meci cu de toate: 4:3 pentru Grorud cu 2 pauza 1 final.

Nu stiu la ce sa ma astept astazi, dar la cum arata cele doua formatii si la ce forma de moment au, cu siguranta vom vedea minim trei reusite, iar cota este una foarte interesanta !

 

Pronostic recomandat:   Peste 2.5 goluri – cota 1.55 >> pariaza pontul aici! 

Pontul zilei – 27.08.2020

Leave a Comment: