Pontul zilei propus de Lavinia – 27 Septembrie 2021

Am vazut goluri frumoase in meciul de sambata din Elvetia, asa ca bifam un nou pont castigator si trecem cu balanta pe plus ! Suntem intr-un moment foarte bun si sper sa o tinem asa pana la finalul lunii, pentru a termina asa cum trebuie. Astazi avem o oferta destul de grea, dar am gasit o partida ce pare foarte interesanta !

Hai si tu pe grupul GRATUIT de Telegram ! In fiecare zi gasesti bilete castigatoare + multe alte LIVE-uri :

Click aici !!!

pontul zilei propus de lavinia

Viktoria Berlin – Havelse

Pentru meciul zilei de astazi am decis sa aleg partida dintre Viktoria Berlin si Havelse, meci ce conteaza pentru etapa cu numarul 10 din Germania: 3.Liga !

Viktoria Berlin a aratat foarte bine in aceste prime 9 etape, iar in acest moment sunt pe locul 2, cu 17 puncte acumulate si au ocazia ca astazi sa urce pe prima pozitie din clasament. Doar doua puncte ii desparte de Magdeburg, liderul la zi si ar reusi sa se desprinda si de Dortmund II, Osnabruck si Wehen, echipe ce au acelasi numar de puncte ca ei. Pe teren propriu Viktoria arata foarte bine si putine sunt formatiile ce reusesc sa plece cu punct/puncte de pe acest stadion. Astazi au toate sansele sa isi mai treaca in cont 3 puncte si nu cred ca vor da cu piciorul la o asemenea sansa.

De cealalta parte, Havelse este la polul opus in clasament. Dupa primele 9 etape acestia au reusit sa acumuleze doar 4 puncte, marcand 3 goluri si primind numai putin de 14. Echipa arata foarte rau si daca nu vor reusi sa schimbe ceva serios in iarna, cu siguranta vor fi principalii favoriti la retrogradare. In aceasta seara nu vad cum ar putea sa scoata ceva din acest meci, deoarece nivelul de valoare este unul urias. Asa ca am sa merg cu toata increderea pe varianta 1 solist, mai ales ca avem o cota buna pentru acest pronostic !

Pariul Zilei Azi – 27.09.2021

Pariază AICI Pontul Zilei – Bonus 1.000 RON!

Leave a Comment: