Pontul zilei propus de Lavinia – 27 Octombrie 2020

  • Pronosticul zilei de Marti, 27 Octombrie 2020 este la un meci din UEFA Champions League !

Asteptam rezultatul final de la partida dintre FCSB si Hermannstadt, dar pana atunci nu stam degeaba. Ne facem notitele pentru ziua de Marti, atunci cand avem zi plina de Champions League. Speram sa fim inspirati in aceasta ultima saptamana din luna octombrie si sa obtinem profitul de care avem nevoie pentru a ne salva luna.

 Mai jos aveți o scurta prezentare a partidei de astăzi + PARIUL ZILEI de Marti, 27 Octombrie !

pontul zilei

Shakhtar – Inter

Pentru meciul zilei de astazi am decis sa aleg partida dintre Shakhtar si Inter, meci ce conteaza pentru etapa cu numarul 2 din grupele Champions League !

Ucrainenii au inceput senzational aceasta campanie europeana si au reusit cea mai mare surpriza din prima etapa. Au castigat pe Santiago Bernabeu cu 3:2 in fata celor de la Real Madrid, avand aproape o echipa bolnava de covid. Dupa aceasta victorie jucatorii au un moral extrem de ridicat, iar daca vor pastra jocul din prima etapa, cu siguranta vor putea castiga in fata oricarui adversar.

De cealalta parte, Inter s-a incurcat in primul meci de pe teren propriu cu Borussia M. Chiar daca Lukaku a reusit o dubla, nu a fost suficient pentru a castiga toate cele trei puncte, ba mai mult, au fost destul de aproape sa piarda si punctul castigat. Chiar si asa Inter ramane o echipa ofensiva, cu jucatori de mare calitate ce poate castiga orice meci. Ne asteptam la spectacol in aceasta seara si cu siguranta ambele formatii vor avea faze importante de poarta. Cota pentru ambele echipe marcheaza este una destul de buna si mi se pare cel mai sigur pariu la acest meci ! 

Pronostic recomandat:  Ambele echipe marcheaza – cota 1.55>> pariaza pontul aici! 

Pontul zilei – 27.10.2020