Pontul zilei propus de Lavinia – 27 Noiembrie 2021

Oferta de sâmbătă vine cu foarte multe partide interesante, echilibrate sau spectaculoase, dar noi trebuie sa scanam foarte bine ceea ce avem in fata și sa facem alegerea perfecta. Pentru astăzi ne vom opri in Germania: Bundesliga, acolo unde ma aștept sa vedem multe reușite și un pont verde !

Hai si tu pe grupul GRATUIT de Telegram ! In fiecare zi gasesti bilete castigatoare + multe alte LIVE-uri :

Click aici !!!

pontul zilei lavinia

Bayern Munchen – Bielefeld

Pentru meciul zilei de astăzi am decis sa aleg partida dintre Bayern München și Bielefeld, meci ce contează pentru etapa cu numărul 13 din Germania: Bundesliga !

Bayern München s-a încurcat etapa trecută in deplasarea de la Augsburg și le-au permis rivalilor de la Borussia Dortmund sa se apropie la un singur punct de ei. Din punctul meu de vedere a fost o simpla greșeală acest rezultat, din cauza ca echipa a fost grav afectată de virusul Corona. I-am văzut pe bavarezi in Champions League la Kiev și mi s-au părut intr-o faza buna, uitând repede eșecul din campionat. Chiar și așa, Bayern nu uita nimic și ma aștept ca in aceasta după-amiaza sa își ia revanșa in fata fanilor și sa facă un meci de moral.

De cealaltă parte, Bielefeld este la pământ in acest sezon. Au doar 9 puncte acumulate in 12 etape și ocupa doar penultimul loc din clasament. Cu un astfel de fotbal ca cel prezentat pana acum, nu știu ce vor reuși și mai alea astăzi, când au o deplasare aproape imposibila. Totuși, au șansa lor și ar trebui sa o joace pana la capăt, așa ca noi astăzi mergem pe varianta Peste 3,5 goluri, bazându-ne exclusiv pe forța de atac a celor de la Bayern München !

Pariul Zilei Azi – 27.11.2021

Pariază AICI Pontul Zilei – Bonus 1.000 RON!