Pontul zilei propus de Lavinia – 28 Iulie 2020

Forma : Castigat Castigat Castigat Castigat Castigat
Statistici
Procentaj: 61.9%
Castigate: 13/21
Unitati: 30

Pronosticul zilei de Marti, 28 Iulie 2020 este la un meci din Romania: Liga 1 !

Copenhaga a reusit sa isi castige meciul de acasa de Duminica seara, iar noi adaugam inca un pronostic castigator la arhiva. Daca prindem si pontul de astazi, vom avea o luna verde indiferent de ce rezultate vom mai avea. Totusi, nu ne vom culca pe o ureche si vom incerca sa obtinem maximul din acest final de Iulie.

Mai jos aveți o scurta prezentare a partidei de astăzi + PONTUL ZILEI de Marti, 28 Iulie !

 

pontul zilei 28 iulie

CFR Cluj – FC Botosani

Pentru meciul zilei de astazi am decis sa aleg partida dintre CFR Cluj si FC Botosani, meci ce conteaza pentru etapa cu numarul 9 din Play Off-ul Ligii 1 !

Clujenii sunt obligati sa castige acest meci pentru a ajunge la o distanta de un singur punct de Universitatea Craiova si de a ramane in lupta pentru titlu. Ma astept sa vedem un meci in care baietii lui Dan Petrescu vor presa inca din startul partidei si vor incerca sa marcheze, dar Botosaniul nu este o echipa ce sa cedeze usor punctele. Sper doar ca primul gol sa vina cat mai tarziu, pentru a putea vedea cornere.

CFR are o rata foarte buna de a obtine cornere in momentele in care nu conduc pe tabela si sper ca si moldovenii sa ne ajute la acest capitol. Cota pentru minim 9 cornere este de 1.67, iar din punctul meu de vedere este o cota de jucat !

Pronostic recomandat:   Peste 8.5 cornere – cota 1.67 >> pariaza pontul aici! 

Pontul zilei – 28.07.2020

Leave a Comment: