Pontul zilei propus de Lavinia – 28 Septembrie 2021

Forma : Castigat Castigat Castigat Pierdut Pierdut
Statistici
Procentaj: 58%
Castigate: 11/19
Unitati: 118

Ieri am intrerupt o serie foarte frumoasa de 5 ponturi consecutiv castigatoare ! Am mizat pe victoria celor de la Viktoria Berlin, echipa ce a condus in trei randuri meciul cu Havelse, dar au pierdut pe final cu scorul de 3:4. Nu vreau sa comentez nimic despre acest meci, ci voi merge mai departe la ziua de Champions League, acolo unde sper ca vom incasa !

Hai si tu pe grupul GRATUIT de Telegram ! In fiecare zi gasesti bilete castigatoare + multe alte LIVE-uri :

Click aici !!!

pontul zilei propus de lavinia

FC Porto – Liverpool

Pentru meciul zilei de astazi am decis sa aleg partida dintre FC Porto si Liverpool, meci ce conteaza pentru etapa cu numarul 2 din grupa B din UEFA Champions League !

FC Porto a reusit sa castige un punct extrem de important in prima etapa, atunci cand s-au deplasat pe terenul celor de la Atletico Madrid si au reusit sa scoata un rezultat alb de egalitate. Pot spune ca au avut ghinion mare pe final de meci, atunci cand au reusit sa marcheze, iar sistemul VAR le-a anulat golul si mai ales in minutul 95, atunci cand fundasul central Mbemba a fost eliminat. Acesta nu va putea evolua astazi, la fel ca Pepe care este accidentat si nici portarul Marchesin, din cauza unei accidentari la genunchi.

De cealalta parte, Liverpool ne-a oferit portia de spectacol cu care ne-a obisnuit in prima etapa, atunci cand au castigat cu 3:2 meciul cu AC Milan. Rasturnari de scor, autogol, penalty ratat si un fotbal de prima mana am reusit sa vedem pe langa cele 5 goluri marcate. Astazi formatia lui Jurgen Klopp pleaca cu prima sansa la victorie si ma astept sa o obtina, deoarece au in fata un adversar destul de modest. Nu vom merge pe varianta 2 solist, ci vom alege pontul Liverpool marcheaza Peste 1.5 goluri, cota fiind una foarte buna !

Pariul Zilei Azi – 28.09.2021

Pariază AICI Pontul Zilei – Bonus 1.000 RON!

superbet promotie

Leave a Comment: