Pontul zilei propus de Lavinia – 28 Octombrie 2020

Statistici
Procentaj: 65.2%
Castigate: 15/23
Unitati: 171
  • Pronosticul zilei de Miercuri, 28 Octombrie 2020 este la un meci din UEFA Champions League !

Rezultatul final de la FCSB – Hermannstadt a fost unul pe placul nostru si speram ca si partida din Champions League dintre Shakhtar si Inter sa se termine la fel si sa trecem pe plus. Sunt in finalul lunii si avem nevoie doar de pasi corecti pentru a termina luna pe plus.

Pana se joaca partida din Ucraina, haideti sa ne facem temele pentru ziua de Miercuri, acolo unde avem alte meciuri interesante din cea mai tare competitie a lumii.

Mai jos aveți o scurta prezentare a partidei de astăzi + PARIUL ZILEI de Miercuri, 28 Octombrie !

pontul zilei

Club Brugge – Lazio

Pentru meciul zilei de astazi am decis sa aleg partida dintre Club Brugge si Lazio, meci ce conteaza pentru etapa cu numarul 2 din grupele Champions League !

Se anunta un duel foarte interesant, deoarece ambele formatii vin cu un moral ridicat dupa prima etapa. Belgienii au vazut ca se poate si in Europa dupa ce au castigat trei puncte extrem de importante in Rusia, chiar la ultima faza, acolo unde i-au batut pe cei de la Zenit.

In weekend au pierdut in campionat, dar au avut cativa jucatori importanti pe bara, lucru ce ne arata ca meciul din aceasta seara este mult mai important. Belgienii nu au absente importante in lot, iar trio-ul din atac a fost confirmat negativ si este apt pentru aceasta partida.

De cealalta parte, Lazio a jucat inteligent in prima etapa si a realizat o mare surpriza: victorie in fata celor de la Borussia Dortmund! Primul pas a fost unul corect facut si sunt tare curioasa cum vor evolua si in aceasta seara.

In campionat au reusit o noua victorie, scor 2:1 cu Bologna, dar cu siguranta isi vor scoate toate armele in aceasta seara. Cota pentru 2 solist a inceput sa creasca extrem de mult, dar chiar si asa, nu vad cum Lazio va termina meciul fara sa marcheze!

Pronostic recomandat: Ambele echipe marcheaza – cota 1.65 >> pariaza pontul aici! 

Leave a Comment:

Open

Close