Pontul zilei propus de Lavinia – 29 Octombrie 2020

Forma : Castigat Castigat Castigat Pierdut Castigat
Statistici
Procentaj: 43.8%
Castigate: 7/16
Unitati: -219
  • Pronosticul zilei de Joi, 29 Octombrie 2020 este la un meci din Europa League !

Chiar daca multa lume spunea ca Lazio nu are nici o sansa in deplasarea din Belgia, acolo unde au mers fara multi titulari, uite ca italienii si-au facut treaba, au marcat, iar pontul nostru ambele echipe marcheaza a iesit din prima repriza. Speram la un rezultat la fel de usor si astazi, dar lucrurile sunt mult mai complicate, deoarece avem zi de Europa League. Speram sa fim inspirati in alegerea facuta si sa bifam un nou pronostic castigator !

Mai jos aveți o scurta prezentare a partidei de astăzi + PARIUL ZILEI de Joi, 29 Octombrie !

pontul zilei

AEK – Leicester

Pentru meciul zilei de astazi am decis sa aleg partida dintre AEK Athena si Leicester, meci ce conteaza pentru etapa cu numarul 2 din grupele Europa League !

Prima etapa din grupa G a fost una fara surprize ! Leicester si-a castigat lejer meciul de acasa cu Zorya, 3:0, in timp ce Braga a repetat rezultatul cu AEK. Echipele favorite si-au respectat blazonul si sper ca si astazi sa vedem acelasi lucru. Lucrurile stau putin diferit, deoarece Leicester joaca acum intr-o deplasare mai putin primitoare in Grecia, dar ma astept ca echipa sa faca din nou un joc bun.

Dupa victoria din Europa League, Vardy&Co. a avut o deplasare infernala la Arsenal, acolo unde au castigat la limita, scor 0:1, dar au castigat ! Moralul este unul foarte bun pentru baieti si cu siguranta isi doresc sa mai castige trei puncte si sa aiba un avantaj linistitor dupa primele doua etape. AEK este si ea o echipa destul de bataioasa, dar nivelul este cu mult sub cel al englezilor. Daca ambele formatii vor juca pe bune, Leicester nu are de ce sa se teama. Merg pe varianta 2 solist, cota fiind si ea una atractiva. Daca in cursul zilei de astazi, cota va scadea sub 1.7, nu prea mai are valoare si va recomand sa asteptati inceputul meciului si dupa sa pariati !

Pronostic recomandat: 2 – cota 1.77 >> pariaza pontul aici! 

Leave a Comment: