Pontul zilei propus de Lavinia – 29 Iulie 2020

Statistici
Procentaj: 70.6%
Castigate: 12/17
Unitati: 427

Pronosticul zilei de Miercuri, 29 Iulie 2020 este la un meci din Turcia: Cupa !

Numai putin de 11 cornere au fost la meciul dintre CFR Cluj si FC Botosani, iar pontul zilei a fost castigator ! Cu acest win ne-am asigurat o luna pe profit si incercam ca in aceste trei zile sa il crestem cat de mult putem. Astazi am sa merg pe o cota de aproape 2 la finala Cupei Turciei !

Mai jos aveți o scurta prezentare a partidei de astăzi + PONTUL ZILEI de Miercuri, 29 Iulie !

 

pontul zilei 29 iulie

Trabzonspor – Alanyaspor

Pentru meciul zilei de astazi am decis sa aleg partida dintre Trabzonspor si Alanyaspor, meci din finala Cupei Turciei !

Se joaca un singur meci, cu trofeul pe masa si ma astept sa vad mobilizare maxima din ambele parti. Se anunta un meci foarte echilibrat, ambele formatii venind dupa un sezon foarte bun. Trabzonspor a avut o sansa buna de a castiga titlul in Turcia, dar din pacate l-au pierdut in fata celor de la Basaksehir, la o diferenta de 4 puncte. Astazi au sansa sa castige un alt trofeu si totul sta intr-un singur meci, asa ca ma astept ca macar pe acesta sa il castige.

Alanyaspor este si ea o echipa buna, dar cred ca experienta si sclipirea de moment conteaza intr-un asemenea meci si mizez pe Trabzonspor ca va castiga minim o repriza !

Pronostic recomandat:   Psf1 – cota 1.98 >> pariaza pontul aici! 

Pontul zilei – 29.07.2020

Leave a Comment:

Open

Close