Pontul zilei propus de Lavinia – 29 Septembrie 2021

Forma : Castigat Castigat Castigat Pierdut Pierdut
Statistici
Procentaj: 58%
Castigate: 11/19
Unitati: 118

Liverpool a reusit sa ne rezolve pontul inca din prima repriza, asa ca nu avem emotii prea mari cu ziua de Marti. Speram sa fim la fel de inspirati si astazi, deoarece avem din nou o sansa de a trece pe plus cu balanta !

Hai si tu pe grupul GRATUIT de Telegram ! In fiecare zi gasesti bilete castigatoare + multe alte LIVE-uri :

Click aici !!!

pontul zilei propus de lavinia

Manchester United – Villarreal

Pentru meciul zilei de astazi am decis sa aleg partida dintre Manchester United si Villarreal, meci ce conteaza pentru etapa cu numarul 2 din grupa F din UEFA Champions League !

Manchester United este favorita la castigarea grupei F, chiar si in acest moment, dupa ce in prima etapa au pierdut surprinzator in Elvetia cu Young Boys, scor 2:1. A cantarit foarte mult si cartonasul rosu primit de Wan-Bissaka, dar acest lucru nu ii scuteste in totalitate pentru esec. Astazi nu mai au voie sa faca inca un pas gresit, deoarece lucrurile s-ar complica destul de serios. Nu ii asteapta un meci usor, dar ma astept ca Ronaldo sa iasa din nou la rampa, mai ales ca in weekend nu a mai reusit sa marcheze.

De cealalta parte, Villarreal a avut un meci foarte solicitant in prima etapa, atunci cand i-au intalnit pe cei de la Atalanta. Scorul final a fost 2:2, dar din pacate pentru ei au pierdut un om in acest meci, Coquelin primind cartonasul rosu. Astazi au in fata un adversar foarte puternic, iar sansele de a scoate ceva sunt destul de mici. Este adevarat ca au reusit sa ii bata la penalty-uri in finala Europa League, dar de atunci lucrurile s-au mai schimbat. Villarreal mi se pare mult mai slaba decat atunci, iar Manchester s-a intarit serios. Mergem pe varianta 1 solist, iar cota este una multumitoare !

Pariul Zilei Azi – 29.09.2021

Pariază AICI Pontul Zilei – Bonus 1.000 RON!

superbet promotie

Leave a Comment: