Pontul zilei propus de Lavinia – 29 Noiembrie 2020

  • Pronosticul zilei de Duminica, 29 Noiembrie 2020 este la un meci din Spania: LaLiga !

Am mizat cu toată încrederea pe Sepși in Cupa și se pare ca a fost o alegere foarte proasta. Nu îmi explic cum Turris a reușit sa castige acel meci, chiar dacă au avut un om in plus pentru mai bine de jumătate de ora. Sper ca astăzi sa nu mai vedem atâtea surprize sau cel puțin nu la meciul ales de noi. Oferta este din nou una foarte bogata, iar noi mergem pe o echipa ce suferă in campionat și are nevoie disperata de puncte.

Mai jos aveți o scurta prezentare a partidei de astăzi + PONTUL ZILEI de Duminica, 29 Noiembrie !

pontul zilei

FC Barcelona – Osasuna

Pentru meciul zilei de astăzi am decis sa aleg partida dintre FC Barcelona și Osasuna, meci ce contează pentru etapa cu numărul 11 din Spania: LaLiga !

Catalanii au un sezon dezastruos in campionat după primele 8 etape și se situează pe poziția a 13-a, cu doar 11 puncte acumulate. Messi nu se mai simte deloc in largul lui la echipa, iar acest lucru se vede in jocul Barcelonei. Grizemann se pare ca nu ii poate tine locul lui Suarez, așa ca problemele in ofensiva sunt clare.

Echipa nu are cum sa rămână prea mult in aceasta zona a clasamentului și ma aștept ca Barcelona sa își revină in cel mai scurt timp. Astăzi au meciul perfect pentru a rupe seria neagră in care au intrat, deoarece adversarul este unul mai mult decât accesibil. Osasuna are același număr de puncte ca Barcelona și ii este vecina de Clasament.

In ultimele 5 deplasări, Osasuna a reușit sa scoată doar 5 puncte, chiar dacă au avut adversari accesibili, mai puțin ultimul care a fost Sevilla și au pierdut. Este foame mare de puncte la Barcelona și nu cred ca își mai permit vrun pas greșit, mai ales in fata unui adversar modest.

Cota pentru 1 solist este mică, așa ca avem de ales intre variantele 1 pauza 1 final și handicap asiatic -1.5. Barcelona. Am sa merg pe prima varianta, deoarece ma aștept la un joc agresiv a lui Messi&Co. încă din primele minute ale partidei.

Pronostic recomandat: 1/1 – cota 1.75 >> pariaza pontul aici!