Pontul zilei propus de Lavinia – 29 Decembrie 2020

  • Pronosticul zilei de Marti, 29 Decembrie 2020 este la un meci din Scotia: Divizia 1 !

Pariul zilei de ieri a fost castigator, fara pic de emotie ! Am vazut trei goluri pe tabela din prima repriza la meciul din Anglia, asa ca am incasat rapid si sigur. Sper sa termin anul pe aceeasi linie si sa ne marim profitul cat de mult putem, de aceea am si ales sa merg pe cote mai mici, dar cu sanse mult mai mari de reusita !

Mai jos aveți o scurta prezentare a partidei de astăzi + PONTUL ZILEI de Marti, 29 Decembrie !

pontul zilei

Raith – Queen of South

Pentru meciul zilei de astazi am decis sa aleg partida dintre Raith si Queen of South, meci ce conteaza pentru etapa cu numarul 10 din Scotia: Divizia 1 !

Se anunta o partida foarte deschisa, deoarece ambele formatii practica un fotbal ofensiv, iar diferenta de valoare dintre cele doua este una foarte mare. Raith se lupta in acest an la promovare si vor incerca sa ocupe un loc cat mai bun pentru a avea drumul cat mai usor catre prima divizie de fotbal din Scotia. In acest moment sunt pe locul 3, dar au un meci mai putin disputat fata de Dunfermline, formatia de pe locul secund, ce are cu trei puncte mai mult decat ei. Astazi nu au voie sa se incurce, asa ca ma astept la un joc solid din partea gazdelor.

De cealalta parte, Queen of South are toate sansele sa retrogradeze la final de sezon daca o vor tine in acelasi ritm. Echipa nu a aratat nimic in primele 9 partide disputate si sunt pe ultimul loc, cu doar 4 puncte acumulate. Au de departe cea mai slaba defensiva din campionat, acestia primind numai putin de 25 de goluri pana in acest moment. Ma astept la un meci controlat cap-coada de catre cei de la Raith, dar sper ca si Queen va avea un raspuns de dat. Din punctul meu de vedere este clar un meci de Peste 2.5 goluri, iar cota este una destul de buna pentru sanse de a vedea din nou WIN !

Pronostic recomandat:Peste 2.5 goluri – cota 1.57 >> pariaza pontul aici!