Pontul zilei propus de Lavinia – 30 Iulie 2020

Statistici
Procentaj: 63.2%
Castigate: 12/19
Unitati: 148

Pronosticul zilei de Joi, 30 Iulie 2020 este la un meci din Norvegia: Eliteserien !

Trabzonspor a inceput foarte bine meciul si pontul zilei a fost castigator dupa primele 45 de minute ale partidei. Speram ca si astazi istoria sa se repete si sa nu avem nevoie de toate cele 90 de minute pentru a bifa pronosticul. Am avut o luna foarte buna si vrem sa o accentuam pe final pentru a ne mari profitul !

Mai jos aveți o scurta prezentare a partidei de astăzi + PONTUL ZILEI de Joi, 30 Iulie !

 

pontul zilei 30 iulie

Rosenborg – Viking

Pentru meciul zilei de astazi am decis sa aleg partida dintre Rosenborg si Viking, meci ce conteaza pentru etapa cu numarul 11 din Norvegia: Eliteserien !

Cei de la Rosenborg nu au avut un start prea bun de sezon si au pierdut legatura cu podiumul. Revelatia Bodo/Glimt au 15 puncte peste ei, in timp ce Molde are cu 13 puncte mai mult. Au nevoie cat mai repede de o perioada excelenta, iar astazi nu este loc de pas gresit. La o prima vedere au un meci accesibil si nu ar avea motive sa piarda vrun punct in aceasta intalnire. Viking este pe locul 12, cu doar 11 puncte acumulate in 10 etape, iar in deplasare au obtinut o singura victorie si un rezultat de egalitate.

Ma astept ca cei de la Rosenborg sa se impuna in aceasta seara, dar pentru o mai mare siguranta am sa apelez la pronosticul Pauza sau Final 1 !

Pronostic recomandat:   Psf1 – cota 1.60 >> pariaza pontul aici! 

Pontul zilei – 30.07.2020

Leave a Comment: