Pontul zilei propus de Lavinia – 30 Iunie 2020

Statistici
Procentaj: 65.2%
Castigate: 15/23
Unitati: 171

Pronosticul zilei de Marti, 30 iunie 2020 este la un meci din Rusia: Premier League !

Incredibil cat de aproape am fost sa prindem cota de 7 de ieri de la partida dintre Astra Giurgiu si FCSB ! Cu acel win ne-am fi salvat luna de la minus, dar din pacate ne-a lipsit un singur cartonas pentru ca pariul nostru sa fie castigator !

Mai jos aveți o scurta prezentare a partidei de astăzi + PONTUL ZILEI de Marti, 30 Iunie !

 

pontul zilei 30 iunie

Lok.Moscova – KS Samara

Pentru meciul zilei de astazi am decis sa aleg partida dintre Lokomotiv Moscova si KS Samara, meci ce conteaza pentru etapa cu numarul 25 din Rusia: Premier League ! Gazdele de astazi pleaca cu prima sansa la castigarea partidei, fiind echipa mult mai bine cotata si care are un sezon foarte bun.

Din pacate nu prea mai au sanse la primul loc, fiind la 9 puncte in spatele celor de la Zenit, dar au un avans considerabil fata de Rostov, formatia de pe locul 3. Daca vor termina pe pozitia secunda, isi vor asigura un loc direct in grupele Champions League, iar pentru ei ar fi o mare reusita.

De cealalta parte, Samara este pe ultimul loc in clasament si trebuie sa acumuleze ceva puncte pentru a reusi sa se salveze de la retrogradare. Sunt la doar doua puncte de prima pozitie ce se salveaza, dar astazi au un meci infernal si nu cred ca vor obtine ceva. Din punctul meu de vedere Lokomotiv Moscova este cu mult peste adversarul de astazi si isi vor castiga fara probleme partida.

Mizez pe 1 solist si minim doua reusite in meci, pentru a obtine o cota ce sa ma avantajeze !

Pontul zilei – 30.06.2020

Leave a Comment:

Open

Close