Pontul zilei propus de Lavinia – 30 Martie 2021

Forma : Castigat Pierdut Pierdut Castigat Pierdut
Statistici
Procentaj: 52.9%
Castigate: 9/17
Unitati: -200

Ce am vazut aseara in Olanda, imi este greu de explicat. Eagles, formatia net superioara conducea la pauza cu 0:2, iar in repriza secunda au facut 2 penalty-uri si si-au dat si autogol. Abia astept sa scap de luna asta, asa ca astazi fortam putin nota si mergem pe un meci ce miroase “ciudat”. Ungurii au mari probleme de lot, sunt deja eliminati si au o ura imensa pe noi !!!

Mai jos aveți o scurta prezentare a partidei de astăzi + PONTUL ZILEI de Marti, 30 Martie!

pontul zilei

Olanda U21 – Ungaria U21

Pentru meciul zilei de astăzi am decis sa aleg partida dintre Olanda U21 si Ungaria U21, meci ce conteza pentru ultima etapa din grupele Campionatului European U21 !

Olanda are sanse mari sa treaca mai departe, mai ales daca vor Romania sau Germania va reusi sa se impuna in celalalt meci. Chiar si in cazul unui rezultat de egalitate, exista 3 scenarii: la 0:0 intre Romania si Germania, Olanda merge mai departe in cazul unei victorii astazi; la 1:1 in meciul nostru, atunci Olanda va avea nevoie de o victorie la scor, iar la orice rezultat de egalitate de la 2:2 in sus, Olanda pleaca acasa. Olandezii trebuie sa isi faca treaba in aceasta seara si sa isi castige meciul la un scor cat mai mare, pentru a-si face treaba lor si vor astepta rezultatul din cealalta parte.

Ungaria este la pamant dupa infrangerea in fata Romaniei si deja au bagajele facute pentru a pleca chiar de la campionatul european organizat de ei. Pe langa acest lucru, Ungaria are in lot si probleme cu covid, iar alti jucatori nu vor putea evolua din cauza cartonaselor. Ca si calitate, sunt cu mult sub Olanda, asa ca am sa merg pe varianta victorie Olanda si Peste 3.5 goluri !

Pariul Zilei Azi – 30.03.2021

Pariază AICI Pontul Zilei – 500 RON Bonus la înregistrare!

Leave a Comment: