Pontul zilei propus de Lavinia – 30 Aprilie 2021

Forma : Castigat Castigat Castigat Pierdut Castigat
Statistici
Procentaj: 43.8%
Castigate: 7/16
Unitati: -219

Din pacate am vazut absolut totul in partida dintre Villarreal si Arsenal, mai putin cornere. Suntem in ultima zi din luna Aprilie si suntem condamnati sa castigam pentru a nu termina pe minus. Presiunea este destul de mare, dar speram ca macar astazi sa vedem goluri si totul sa se termine cu bine !

Mai jos aveti o scurta prezentare a partidei de astazi + PONTUL ZILEI de Vineri, 30 Aprilie !

pontul zilei

Thun – Chiasso

Pentru meciul zilei de astazi am decis sa aleg partida dintre Thun si Chiasso, meci ce conteaza pentru etapa cu numarul 32 din Elvetia: Challenge League !

Thun a pierdut definitiv lupta cu Grasshoppers pentru primul loc in clasament si in acelasi timp o promovare directa, asa ca in acest moment au ramas sa se concentreze pe locul 2 si pe baraj. Au un avantaj de doar 5 puncte in fata celor de la Aarau, iar cu doua rezultate negative, totul se poate duce de rapa. Astazi au un meci accesibil la prima vedere, dar Chiasso poate produce surpriza in orice moment. Cei de la Thun au un joc extrem de deschis, iar acest lucru se vede si din golaveraj. 50 de goluri marcate si 41 primite in doar 31 de etape, face ca echipa gazda de astazi sa fie una dintre cele mai ofensive echipe din aceasta liga.

De cealalta parte, Chiasso se lupta sa se salveze de la retrogradare, iar la ce au aratat in ultima perioada, chiar au sanse ! In ultimele 5 meciuri au obtinut 8 puncte cruciale pentru salvare si in acest moment sunt la doar 1 punct de Xamax si la doua de Kriens. Un final de sezon in acelasi ritm le-ar aduce salvarea si cred ca Chiasso este in stare. Meciurile din deplasare le-au pus probleme in acest sezon, iar defensiva este la pamant. Din punctul meu de vedere este clar un meci de minim trei reusite, iar cota este foarte buna !

Pariul Zilei Azi – 30.04.2021

Pariază AICI Pontul Zilei – 39 RON Bonus fără depunere!

Leave a Comment: