Pontul zilei propus de Lavinia – 30 Iulie 2021

FCSB s-a facut de ras ieri, la fel ca si Sepsi si Universitatea Craiova. Fotbalul din Romania a ajuns foarte rau, daca nu putem sa trecem de adversari din Albania, Kazakhstan sau Slovacia. Luna noastra este compromisa si ea, dar nu putem sa stam pe bara cand avem un meci cu o cota foarte buna si sanse de reusita !

pontul zilei propus de lavinia

Rapid – Farul

Pentru meciul zilei de astazi am decis sa aleg partida dintre Rapid Bucuresti si Farul Constanta, meci ce conteaza pentru etapa cu numarul 3 din Romania: Liga 1 !

Rapid a revenit cu o figura frumoasa in Liga 1 si se bucura dupa primele doua etape de primul loc in clasament. Doar ei si CFR Cluj au reusit sa isi castige ambele meciuri, iar toata lumea este cu ochii pe ei. Imi place vibe-ul cu care au intrat in prima liga, dar cred ca asteptarile fanilor sunt putin prea mari pentru ce au in acest moment la echipa. Au avut doua meciuri extrem de usoare: cu Mioveni, echipa nou-promovata, care arata foarte rau si cu Chindia Targoviste, echipa ce a scazut destul de mult fata de sezonul trecut. Trebuie sa ii vedem in meciurile cu echipe mai puternice pentru a ne face o imagine clara, dar nu ii vad sa faca fata.

De cealalta parte, Farul Constanta este noul proiect al lui Hagi si il are alaturi si pe Popescu. Cu siguranta vom vedea un nou aer in Liga 1 si ma astept ca Farul sa ajunga cat mai repede acolo unde a fost. Acestia au avut doua meciuri destul de greute in acest start de sezon: cu UTA si Gaz Metan, dar au reusit sa iasa cu capul sus si cu 4 puncte castigate. Astazi toata lumea se asteapta ca Rapid sa castige un nou meci, dar eu sunt de parere ca Farul are o lot mai bun valoric si un staff mult mai experimentat. Cota pentru 2 solist este una extrem de interesanta si nu putem sa nu mergem pe mana lui Hagi !

Pariul Zilei Azi – 30.07.2021

Pariază AICI Pontul Zilei – Bonus 500 RON!