Pontul zilei propus de Lavinia – 31 Iulie 2020

Statistici
Procentaj: 50%
Castigate: 7/14
Unitati: -222

Pronosticul zilei de Vineri, 31 Iulie 2020 este la un meci din Romania: Liga 1 !

Rosenborg s-a impus de la pauza, iar pontul zilei a fost castigator dupa primele 45 de minute ale partidei. Am avut o luna senzationala, iar procentajul de WIN este aproape de 75%. Sunt cifre fabuloase si speram sa continuam in aceeasi nota si in August !

Mai jos aveți o scurta prezentare a partidei de astăzi + PONTUL ZILEI de Vineri, 31 Iulie !

 

pontul zilei 31 iulie

FCSB – CFR Cluj

Pentru meciul zilei de astazi am decis sa aleg partida dintre FCSB si CFR Cluj, meci ce coneaza pentru penultima etapa din Play Off-ul Ligii 1 !

Clujenii sunt obligati sa castige acest derby pentru a ramane in lupta la campionat. Echipa lui Dan Petrescu este extrem de motivata si cu siguranta vor ataca cu toate puterile pentru a obtine toate cele trei puncte. In acest meci, trebuie sa renunte la tactica lor de a se izola in propria jumatate si trebuie sa atace.

FCSB a intrat in vacanta cu cei mai importanti jucatori dupa ce au reusit sa castige Cupa Romaniei, asa ca ma astept la un prim 11 modificat si la o abordare mai relaxata a partidei. Ma tenteaza foarte mult sa ma duc pe 2 solist, dar pronosticul Peste 8,5 cornere imi place foarte mult si cred ca va iesi fara probleme !

Pronostic recomandat:   Peste 8,5 cornere – cota 1.65 >> pariaza pontul aici! 

Pontul zilei – 31.07.2020

Leave a Comment: