Pontul zilei propus de Lavinia – 31 Mai 2021

Voluntariul a avut un meci mai greu decat ma asteptam la Calarasi, dar totul s-a terminat cu bine, iar pontul nostru a fost castigator ! Astazi avem ultimul pont din aceasta luna si bineinteles ca speram sa fie unul verde. Oferta este la pamant in aceasta perioada, dar sper ca suntem inspirati si facem alegerea corecta !

pontul zilei

Morecambe – New Port

Pentru meciul zilei de astăzi am decis sa aleg partida dintre Morecambe si New Port, meci ce conteaza pentru finala Play Off-ului din Anglia: League Two !

Morecambe a ajuns in finala dupa ce a reusit sa treaca de Tranmere. Au avut o dubla foarte grea, iar victoria din deplasare cu scorul de 2:1 a fost decisiva. In partida retur s-a terminat 1:1 si au tremurat pe finalul partidei, dar totul s-a terminat cu bine pentru ei. Morecambe sta bine pe faza de atac, dar din pacate pentru ei primesc destul de usor gol, iar acest lucru le „complica existenta”.

De cealalta parte, Newport a avut o dubla-mansa si mai grea. In meciul tur Newport a castigat cu scorul de 2:0 pe teren propriu si totul parea foarte simplu pentru acestia. Returul a fost de cosmar in primele 90 de minute, iar Forest Green a reusit sa se impuna cu scorul de 4:2, asa ca meciul a fost trimis in prelungiri. Golul lui Maynard din minutul 119 le-a adus calificarea si sansa de a promova in acesta dupa-amiaza. Meciul se va juca pe Wembley Stadium, asa ca ma astept ca toti jucatorii sa fie extrem de motivati. Merg pe varianta ambele echipe marcheaza, iar cota este una foarte buna !

Pariul Zilei Azi – 31.05.2021

Pariază AICI Pontul Zilei – Bonus 500 RON!