Pontul zilei propus de Lavinia – 31 Octombrie 2020

Forma : Castigat Castigat Castigat Castigat Castigat
Statistici
Procentaj: 100%
Castigate: 7/7
Unitati: 439
  • Pronosticul zilei de Sambata, 31 Octombrie 2020 este la un meci din Italia: Serie A !

Victoria din Europa League ne-a dus pe plus si sper ca asa sa terminam luna. Suntem la ultimul pas din Octombrie si avem mare nevoie de win astazi pentru a ne indeplini obiectivul. Am ales sa merg pe victoria unei echipe ce are mare nevoie de toate cele trei puncte si sper ca am fost inspirata in alegerea facuta !

Mai jos aveți o scurta prezentare a partidei de astăzi + PARIUL ZILEI de Sambata, 31 Octombrie !

pontul zilei

Crotone – Atalanta

Pentru meciul zilei de astazi am decis sa aleg partida dintre Crotone si Atalanta, meci ce conteaza pentru etapa cu numarul 6 din Italia: Serie A !

Crotone este pe ultimul loc din clasament dupa primele 5 runde si se pare ca au mare nevoie de o schimbare daca isi doresc inca un an pe prima scena din fotbalul italian. Echipa a aratat groaznic pana in acest moment, iar atacul a fost destul de modest, reusind doar 5 goluri. Punctul slab al lor este defensiva, acolo unde au o rata de 3 goluri primite pe meci. Nu vad cu ce ar putea sa vina nou in aceasta seara, iar diferenta de valoare intre cele doua echipe este enorma.

De cealalta parte, Atalanta are nevoie disperata de toate cele trei puncte ! Daca in grupele Champions League lucrurile merg destul de bine, acolo unde au castigat in Danemarca si au remizat cu Ajax, in campionat lucrurile au inceput sa scartaie. Vin dupa doua infrangeri categorice: 4:1 cu Napoli si 3:1 cu Sampdoria. Nu mai este loc de pasi gresiti, iar astazi au in fata adversarul perfect pentru a se descarca. Ma astept la o victorie clara din partea oaspetilor, asa ca am sa mizez pe varianta 2&2+ !

Pronostic recomandat: 2&2+ – cota 1.57 >> pariaza pontul aici! 

Leave a Comment: