Pontul zilei propus de Lavinia – 4 Mai 2021

Ghinion mare in ziua de Paste pentru noi, Napoli si Cagliari remizand 1 la 1. Daca acest meci se termint 4:4 sau 5:4 pentru Napoli, nimeni nu avea de comentat nimic, dar cei doi portari au fost fantastici si ne-au anulat un pont ce era ca si luat. Am facut o zi pauza si revenim astazi cu forte proaspete si cu mari sperante de verde !

pontul zilei

Aarau – Luzern

Pentru meciul zilei de astazi am decis sa aleg partida dintre Aarau si Luzern, meci ce conteaza pentru semifinalele Cupei Elvetiei !

Aarau pleaca cu sansa a doua la calificare astazi, fiind echipa de liga secunda, dar fiind un singur meci cu o miza foarte mare pentru ei, orice se poate intampla. Imi place la aceasta echipa ca joaca un fotbal placut ochiului si rare sunt momentele in care se pun cu „fundul in poarta”. Ar fi o performanta foarte mare pentru acest club micut din Elvetia sa ajunga in finala Cupei, asa ca ma astept sa ofere cel mai bun fotbal pe care il au.

De cealalta parte, Luzern este favorita la accederea in finala, mai ales ca au avut un sezon destul de bun in prima liga. Sansele sa prinda un loc de Europa din campionat sunt destul de mici, deoarece au de recuperat 5 puncte fata de Servette si Basel, asa ca varianta cu Cupa ramane cea mai buna alegere. Au in fata un adversar pe placul lor si ar fi mare pacat daca nu vor reusi sa mearga in finala. Meciul are o miza mare pentru ambele echipe implicate, asa ca am sa merg pe goluri si ma astept sa vedem cel putin trei reusite in aceasta confruntare !

Pariul Zilei Azi – 04.05.2021

Pariază AICI Pontul Zilei – 500 RON Bonus!