Pontul zilei propus de Lavinia – 5 Februarie 2021

Incepem luna Februarie cu 3 din 3 pronosticuri castigatoare si speram sa fie o luna de vis. Ieri am stat „pe bara” si cred ca am facut un lucru bun, deoarece rezultatele au fost foarte inselatoare. Revenim astazi cu forte proaspete si speram sa „calcam” in weekend cu dreptul.

Mai jos aveti o scurta prezentare a partidei de astazi + PONTUL ZILEI de Vineri, 5 Februarie !

pontul zilei

Sepsi – Poli Iasi

Pentru meciul zilei de astazi am decis sa aleg partida dintre Sepsi si Poli Iasi, meci ce conteaza pentru etapa cu numarul 22 din Romania: Liga 1 !

Daca acest meci s-ar fi disputat saptamana trecuta de exemplu, as fi mers cu toata increderea pe pronosticul 1 solist. Sepsi este clar echipa mult mai valoroasa si bine pus la punct si in proportie de 90% o vom vedea si in acest sezon in Play Off. Din pacate pentru acestia, virusul coronavirus a lovit lotul din plin, iar Sepsi a amanat meciul de acum cateva zile pentru astazi. Nici in acest moment nu dispun de toti jucatorii si imi este greu sa imi fac o idee de primul 11 ce poate intra pe teren.

Poli Iasi vine dupa 5 infrangeri la rand si se claseaza pe ultimul loc din clasament. Situatia este una neagra pentru moldoveni, dar fiind un sistem de Play Off/Play Out, acestia pastreaza sperante de salvare. Iasiul nu a mai castigat de acum 7 etape, iar astazi soarta le surade. Totul tine de ei si de inspiratia lui Andrei Cristea, asa ca sper ca cel putin un gol vor reusi sa marcheze. Sepsi este o echipa decimata de absente, asa ca pronosticul Oaspetii marcheaza mi se pare un bet value !

Pariul Zilei Azi, 05.02.2021!

Pariaza pontul zilei AICI cu 500 RON BONUS !