Pontul zilei propus de Lavinia – 5 Aprilie 2021

Forma : Pierdut Pierdut Castigat Castigat Castigat
Statistici
Procentaj: 38.9%
Castigate: 7/18
Unitati: -419

Pierdem din nou la un singur gol din cauza celor de la LASK, formație ce și-a bătut joc de un penalty. Începem luna slab, dar sper ca in aceasta săptămâna sa ne revenim. Îmi place oferta de astăzi, chiar dacă este o zi de luni și in mod normal nu am avea ce sa jucam.

Mai jos aveți o scurta prezentare a partidei de astăzi + PONTUL ZILEI de Luni, 5 Aprilie !

pontul zilei

FC Basel – Vaduz

Pentru meciul zilei de astăzi am decis sa aleg partida dintre FC Basel și Vaduz, meci ce contează pentru etapa cu numărul 27 din Elveția: Super League !

Pentru Basel este un meci foarte important și reprezintă o șansa buna de a urca pana pe locul 2 in clasament. Obiectivul acestora este clar pentru acest sezon: ocuparea unui loc ce sa le permită sa joace in Europa. Au mai rămas doar locurile 2 și 3 disponibile, deoarece Young Boys a pus stăpânire pe prima poziție. Basel este la mâna ei in acest final de sezon și dacă se vor concerta, nu prea au cum sa piardă acest meci.

De cealaltă parte, Vaduz este pe locul 9 (penultimul in Clasament), la egalitate de puncte cu Sion, formație de pe ultimul loc. Distanța pana la o poziție ce sa ii salveze direct este maricica, așa ca obiectivul acestora pentru finalul de sezon este sa termine pe 9, sa meargă la baraj și sa își mai castige un sezon in prima liga. Astăzi nu le dau șanse prea mari sa facă ceva, mai alea ca joaca pe terenul celor de la Basel, formație condamnata sa castige !

Pariul Zilei Azi – 05.04.2021

Pariază AICI Pontul Zilei – 500 RON Bonus la înregistrare!

Leave a Comment: