Pontul zilei propus de Lavinia – 5 Mai 2021

Am vazut goluri frumoase in meciul de ieri din Elvetia, iar pronosticul nostru a fost castigator ! Speram sa mergem in acelasi ritm si astazi, moment in care avem o oferta extrem de slaba.

pontul zilei

Spartak Moscova 2 – Samara

Pentru meciul zilei de astazi am decis sa aleg partida dintre Spartak Moscova 2 si Samara, meci ce conteaza pentru etapa cu numarul 35 din Rusia: FNL !

Spartak traieste periculos acest final de sezon, dar in acest moment este la mana ei. Dupa 39 de meciuri jucate sunt pe locul 15, la doar 2 puncte peste zona rosie. Ar avea mare nevoie de cel putin un punct astazi, dar au o misiune extrem de dificila. Apararea este punctul lor slab, acestia primind numai putin de 70 de goluri. Este clar o echipa ofensiva, cu resurse limitate, asa ca ne asteptam sa incerce astazi, mai ales ca au mare nevoie de puncte.

De cealalta parte, Samara este liderul la zi in FNL si oficial promovata in prima liga. Cu 92 de puncte inainte cu 3 etape de finalul de sezon, acestia pot pierde maxim locul 1, nu si promovarea. Au aratat o forta incredibila in acest sezon, reusind sa marcheze numai putin de 91 de goluri si au primit doar 26. De departe cea mai buna echipa din aceasta liga si ma astept sa vedem profesionalism din partea lor si astazi. Din punctul meu de vedere avem sanse foarte bune sa vedem minim trei reusite, chiar daca Samara este promovata, au o calitate impresionanta in atac si cu siguranta nu vor sta degeaba pe teren.

Pariul Zilei Azi – 05.05.2021

Pariază AICI Pontul Zilei – 500 RON Bonus!