Pontul zilei propus de Lavinia – 6 Septembrie 2020

Statistici
Procentaj: 56.5%
Castigate: 13/23
Unitati: -70

Pronosticul zilei de Duminica, 6 Septembrie 2020 este la un meci din UEFA Nations League !

Incredibil ce ghinion putem sa avem ! Dupa ce au deschis scorul inaintea pauzei, francezii au dormit aproape toata repriza si in minutul 95 s-au trezit cu un penalty. Marele atacant de la Barcelona si-a batut pur si simplu de aceasta oportunitate de a marca si a trimis balonul aproape peste stadion. Este inexplicabil cum un jucator de acest nivel poate trata o ultima faza, chiar daca echipa lui conducea si avea cele trei puncte in buzunar.

Mergem mai departe si alegem din nou o partida din aceasta competitie ce pare a fi neinteresanta pentru „vedete”, dar speram ca profesionalismul german sa isi faca simtita prezenta !

Mai jos aveți o scurta prezentare a partidei de astăzi + PONTUL ZILEI de Duminica, 6 Septembrie !

 

pontul zilei 06 septembrie

Elvetia – Germania

Pentru meciul zilei de astazi am decis sa aleg partida dintre Elvetia si Germania, meci ce conteaza pentru a doua etapa din Nations League: Grupa A !

Nemtii au pierdut doua puncte importante la ultima faza, atunci cand Spania a reusit sa egaleze nesperat. Nu cred ca mai este loc de alte puncte pierdute si am mare incredere ca vor fi 100% concentrati pe acest meci. Adversarul nu este unul usor, Elvetia fiind o nationala cu multi jucatori valorosi si care intr-o zi buna poate face fata oricarui adversar.

In prima etapa lucrurile nu au fost de partea lor, acestia pierzand in Ucraina cu scorul de 2:1. Nu este asta o rusine, deoarece ucrainienii si-au facut o nationala puternica si sunt tare curioasa cum vor evolua astazi in Spania. Daca nu vedeam aceasta „seceta” de goluri din ultimele zile, m-as fi dus cu toata increderea pe varianta Peste 2.5 goluri, dar pentru siguranta noastra am sa apelez la X2&Peste 1.5 goluri !

 

Pronostic recomandat:  X2&Peste 1.5 goluri – cota 1.55 >> pariaza pontul aici! 

Pontul zilei – 06.09.2020

Leave a Comment:

Open

Close