Pontul zilei propus de Lavinia – 6 Aprilie 2021

Forma : Pierdut Pierdut Castigat Castigat Castigat
Statistici
Procentaj: 38.9%
Castigate: 7/18
Unitati: -419

Basel a arătat jalnic in meciul cu Vaduz și au arătat încă o data scăderea semnificanta a clubului din ultimii ani. Au avut șanse sa treacă in avantaj, dar nu au știut ce sa facă in fata portii, așa ca Vaduz a adus victoria la ultima faza dintr-un corner. Astăzi avem Champions League și sper sa vedem goluri, măcar aici.

Mai jos aveți o scurta prezentare a partidei de astăzi + PONTUL ZILEI de Marți, 6 Aprilie !

pontul zilei

Manchester City – Dortmund

Pentru meciul zilei de astăzi am decis sa aleg partida dintre Manchester City și Borussia Dortmund, meci ce contează pentru turul sferturilor de finala din UEFA Champions League !

Se anunța un super duel intre doua dintre cele mai spectaculoase formații care au rămas in competiție. City defilează in campionat și se pare ca Guardiola își va bifa un nou trofeu in Premier League, dar oful cel mare al șeicilor rămâne Champions League. Anul acesta cred ca au șanse bune de a ajunge cât mai departe, deoarece marile echipe din Europa par ca bat pasul pe loc și nu exista niciuna care sa meargă perfect.

De cealaltă parte, Borussia Dortmund nu trece printr-un moment prea bun, iar in campionat risca chiar sa piardă locurile de Europa pentru la anul. Cel mai bun jucător al lor este norvegianul Haaland, iar toate speranțele sunt in golurile lui. Dacă acesta va prinde o zi buna, cu siguranța va fi prezent pe tabela și va da emoții mari fanilor celor de la City. Eu ma aștept sa vedem spectacol si multe goluri in aceasta întâlnire, așa ca am sa merg pe varianta gol in prima repriza și Peste 2.5 goluri in meci.

Pariul Zilei Azi – 06.04.2021

Pariază AICI Pontul Zilei – 500 RON Bonus la înregistrare!

Leave a Comment: