Pontul zilei propus de Lavinia – 29 Martie 2021

Forma : Pierdut Pierdut Pierdut Castigat Pierdut
Statistici
Procentaj: 38.1%
Castigate: 8/21
Unitati: -685

Nita a fost fenomenal aseară și ne-a scos din păcate de la pariuri. Ai noștri nu au fost deloc inspirați in fata portii, iar Germania ne-a tratat ca pe un antrenament și nu au forțat deloc. Suntem in ultimele zile din luna Martie și avem nevoie de câstiguri pentru a termina pe plus, așa ca nu mai este loc de pași gresiti.

Mai jos aveți o scurta prezentare a partidei de astăzi + PONTUL ZILEI de Luni, 29 Martie!

pontul zilei

Pentru meciul zilei de astăzi am decis sa aleg partida dintre Den Bosch și G.A Eagles, meci ce contează pentru etapa cu numărul 30 din Olanda: Eerste Divisie!

Den Bosch este ultima clasata in liga secunda din Olanda, dar nu exista presiune pe umerii lor, deoarece nimeni nu retrogradează in aceasta liga.

Cu doar 19 puncte obținute in 29 de etape, Den Bosch rămâne o formație ce intra pe teren și joaca fără inhibiții. Acest lucru le aduce și una din cele mai slabe defensive din campionat: 68 de goluri primite pana in acest moment. De cealaltă parte, Eagles se lupta la promovare.

Cu o victorie astăzi ar ajunge la borna cu numărul 60, fiind la 4 puncte distanță de o promovare directa. Chiar și așa, un loc in Play Off nu ar fi așa de rău și păstrează șanse sa promoveze.

Eagles pleacă cu prima șansa la victorie in aceasta seara, dar nu vor avea un meci foarte ușor. Merg pe varianta combinata X2&2-5 goluri și sper sa vedem un rezultat pozitiv.

Pariul Zilei Azi – 29.03.2021

Pariul Zilei Lavinia 29 Martie 2021

Leave a Comment: