Pontul zilei propus de Lavinia – 19 ianuarie 2020

Statistici
Procentaj: 40%
Castigate: 2/5
Unitati: -158

pontul zilei

Weekend-ul a inceput perfect pentru noi, iar pronosticul oferit la partida dintre Mechelen si Liege a fost CASTIGATOR ! Din pacate host-ul ne-a jucat feste sambata, iar pontul zilei nu a putut fi urcat pe site. Speram sa inchidem saptamana cu inca un WIN si sa ne marim profitul ! Mai jos aveti o scurta prezentare a partidei de astazi + PONTUL ZILEI de Duminica, 19 Ianuarie !

Galatasaray – Denizlispor

Pentru pariul zilei de astazi am decis sa aleg partida dintre Galatasaray si Denizlispor, meci ce conteaza pentru etapa cu numarul 18 din Turcia: Super Lig ! Gazdele de astazi nu au un sezon deloc bun si se afla doar pe locul 7 in acest moment. Au 10 puncte de recuperat fata de primul loc, ocupat de Sivasspor, dar nu cred ca asta mai poate fi un obiectiv realizabil pentru ei. Astazi trebuie sa castige toate puncte pentru a se apropia la doua puncte de locurile de Europa, iar adversarul este unul destul de accesibil. Vor avea parte si de sustinerea unui public minunat, asa ca ma astept la spectacol din partea lor.

De cealalta parte, Denizlispor este o formatie ce se descurca destul de bine in deplasare si au obtinut 15 puncte in 9 meciuri pe teren strain. De-obicei ies la joc si nu isi asteapta adversarul sa vina cu totul peste ei, lucru ce ma face sa cred ca vom avea parte de goluri astazi. In mod normal Galatasaray trebuie sa preseze si sa deschida scorul cat mai repede, lucru ce va aprinde si mai mult partida !

Pontul zilei – 19 ianuarie 2020

Leave a Comment: