Pontul zilei propus de Lavinia – 22 Mai 2020

Statistici
Procentaj: 45.5%
Castigate: 10/22
Unitati: -491

Bifam si pronosticul de ieri de la partida dintre Neman si Zhodino si intram intr-o perioada destul de buna. Speram sa terminam saptamana cu verde pe linie, deoarece statistica nu arata prea bine. Avem timp sa terminam luna pe plus, dar avem nevoie de rezultate cat mai bune.

pariul zilei 22 mai

Oferta de astazi este una destul de interesanta, iar noi ne indreptam atentia catre 2.Bundesliga. Mai jos aveți o scurta prezentare a partidei de astăzi + PONTUL ZILEI de Vineri, 22 Mai!

Nurnberg – AUE

Pentru meciul zilei de astazi am decis sa aleg partida dintre Nurnberg si AUE, meci ce conteaza pentru etapa cu numarul 27 din Germania: 2.Bundesliga! Cele doua formatii se afla la poli opusi in clasament, dar un lucru este cert: ambele echipe au nevoie urgenta de puncte. Nurnberg este la un singur punct distanta de primul loc care retrogradeaza, iar o retrogradare in liga a 3-a ar reprezenta un mare esec pentru un asemenea club.

De cealalta parte, Aue are o sansa sa prinda locul 3, loc care permite participarea la barajul de promovare in prima liga. Lucrurile nu sunt asa de simple pentru acestia, deoarece au in fata echipe precum Hamburger, Stuttgart, Heidenheim saau Furth. Dar atata timp cat sansele exista si diferenta nu este una foarte mare, Aue va lupta. Cele doua echipe au un profil ofensiv, iar de fiecare data cand s-au intalnit s-au inregistrat rezultate cu multe goluri. Pe un scenariu de genul acesta ma bazez si astazi, iar cota pentru minim trei reusite imi place foarte mult.

Pronostic recomandat:   Peste 2.5 goluri- cota 1.77 >> pariaza pontul aici! 

Pontul zilei – 22 Mai 2020

Leave a Comment: