Pontul zilei recomandat de Alin 12.01.2017

0
91

Pentru astazi propun un pronostic din Spania – Copa del Rey, acolo unde Sevilla va intalni pe teren propriu de la ora 22:15 pe Real Madrid, intr-o partida ce ar trebui sa fie foarte spectaculoasa.

Partida din tur a fost castigata de Real Madrid cu scorul de 3-0. Sevilla traverseaza o perioada foarte buna, a reusit sa castige 4 partide din ultimele 5 disputate. In timp ce Real Madrid traverseaza o forma de speriat, a reusit sa castige 5 partide din ultimele 5 disputate. Statistica ultimelor 5 intalniri directe disputate pe acest teren este favorabila gazdelor. Sevilla a reusit sa castige 3 partide, in timp ce oaspetii s-au impus in 2 meciuri.

Cel mai bun pronostic pentru aceasta partida este peste 2.5 goluri deoarece Sevilla nu mai are nimic de pierdut si o sa iasa la atac inca din primele minute. Mizez pe acest pronostic deoarece el a fost castigator in 4 partide din ultimele 5 intalniri directe. Dar si din prisma faptului ca Sevilla a reusit sa marcheze in ultimele 5 partide de pe teren propriu 19 goluri si a primit 10. In timp ce oaspetii au reusit sa marcheze in ultimele 5 partide din deplasare 11 goluri si au primit 5.

Pont: Sevilla – Real Madrid @ peste 2.5 goluri, cota 1.50 la aceasta casa de pariuri online.

Statistica pontul zilei:  castigate – 6 | pierdute – 2 | anulate – 1