Pontul zilei recomandat de Alin 15.08.2016

sursa: chelseasw6.com

sursa: chelseasw6.com

Din pacate nu reusesc sa leg doua ponturi castigatoare la acest proiect, Barcelona si Sevilla nu au oferit meciul spectaculos pe care il asteptam. Pontul zilei de azi vine din Anglia, acolo unde Chelsea o sa incheie prima etapa din Anglia pe teren propriu cu West Ham.

Astazi de la ora 22:00 Chelsea va intalni pe stadionul Stamford Bridge pe West Ham, intr-o partida ce ar trebui sa fie foarte spectaculoasa. Fosta campioana a Angliei Chelsea, s-a miscat foarte mult pe piata de transferuri in aceasta vara, in timp ce West Ham nu a schimbat foarte multe lucruri.

Echipa antrenata de Conte a disputat nu mai putin de 6 meciuri amicale in aceata vara din care a reusit sa castig 4, in timp ce West Ham a disputat 8 partide din care a reusit sa castige doar 2 meciuri. Statistica ultimelor 5 intalniri directe disputate pe acest teren este favorabila gazdelor. Chelsea a reusit sa castige 3 meciuri iar 2 partide s-au terminat la egalitate.

Cel mai bun pont in opinia mea este victorie Chelsea, acolo unde [eafl id=6 name=”Fortuna” text=”Fortuna”] ne ofera o cota de 1.60, o cota destul de buna mai ales ca West Ham are probleme pe faza de aparare. Mizez pe acest pronostic deoarece oaspetii nu s-au mai impus pe acest teren din 2002. Dar si din prisma faptului ca West Ham nu este o forta in meciurile din deplasare, a reusit sa castige doar 3 partide din ultimele 10 disputate. In mod normal Chelsea ar trebui sa inceapa cu o victorie noul sezon de Premier League.

Pronostic Chelsea – West Ham: victorie Chelsea, cota 1.60 la Fortuna, incredere: 9/10

Bilant Pontul Zilei august 2016: 3 castigate – 5 pierdute – 0 anulate

Leave a Comment: