Pontul zilei recomandat de Alin 16.08.2016

Din fericire Chelsea a reusit sa castige partida pe final de meci si asa am reusit sa prind Pontul zilei de ieri. Astazi va ofer un pont din Liga Campionilor, care in opinia mea cu parere de rau ar trebui sa iasa destul de usor.

In aceasta seara de la ora 21:45 Steaua Bucuresti va intalni pe teren propriu pe Manchester City, in partida tur din play-off-ul grupelor ligii campionilor.

Steaua a inceput foarte bine campionatul in Romania iar in 3 meciuri disputate a reusit sa adune nu mai putin de 9 puncte. In timp ce Manchester City a inceput Premier League cu o victorie la limita 2-1 in fata lui Sunderland. Aceste doua echipe nu s-au mai intalnit niciodata. Echipa noastra nu se va putea baza pe Filip si Pintili, in timp ce la Manchester City vor lipsi Gundogan si Kompany.

La cum arata in acest moment cele doua echipe, cel mai bun pont este victorie Manchester City, acolo unde [eafl id=6 name=”Fortuna” text=”Fortuna”] ne ofera o cota de 1.45. O cota destul de buna mai ales ca Steaua are unele probleme pe faza de aparare. Dar si din prisma faptului ca Manchester City are un lot foarte bun. Mizez pe acest pronostic deoarece Manchester City nu isi permite sa rateze grupele ligii campionilor din acest sezon.

Pronostic Steaua – Manchester City: victorie Manchester City, cota 1.45 la Fortuna, incredere: 9/10

Bilant Pontul Zilei august 2016: 4 castigate – 5 pierdute – 0 anulate

Leave a Comment: