Pontul zilei recomandat de Alin 25.08.2016

Ieri am prins pontul zilei fara probleme, Rostov s-a distrat cu Ajax de care a trecut cu scorul de 4-1. Pentru astazi va ofer un pont din Europa League.

Astazi de la ora 20:00 Rosenborg va intalni pe teren propriu pe Austria Viena, intr-o partida ce conteaza pentru calificarea in Grupele Europa League. Partida din tur a fost castigata de Austria Viena cu scorul de 2-1. Aceste doua echipe s-au mai intalnit in doua partide pe acest teren, ambele meciuri au fost castigate de Rosenborg fara probleme. Echipa gazda traverseaza o perioada foarte buna in campionatul Norvegiei, dupa 21 de etape ocupa primul loc cu 50 de puncte. In timp ce Austria Viena ocupa dupa 5 etape doar locul 5 cu 9 puncte.

La cum arata forma celor echipe, cel mai bun pronostic in opinia mea este victorie Rosenborg, acolo unde Netbet ne ofera o cota de 1.50. O cota destul de buna mai ales ca echipa gazda se simte foarte bine pe teren propriu. Dar si din prisma faptului ca traverseaza o forma extraordinara pe teren propriu, au reusit sa castige 10 partide din ultimele 10 disputate. In mod normal Rosenborg ar trebui sa intoarca scorul din tur si sa se califice in Grupele Europa League

Ponturi pariuri Rosenborg – Austria Viena: victorie Rosenborg, cota 1.50 la Netbet, incredere: 9/10

Bilant Pontul Zilei august 2016: 10 castigate – 8 pierdute – 0 anulate

Leave a Comment: