Rapid – CFR Cluj ponturi pariuri 17.10.2021

rapid cfr cluj ponturi pariuri

Rapid va infrunta liderul CFR Cluj duminica seara in cadrul etapei a 12-a din Romania Liga 1, astfel dupa 6 ani vom avea un nou derby feroviar. Partida se va disputa cu incepere de la ora 20.30 la Mioveni si poate fi urmarita pe canalele Telekom Sport, Digi Sport si Look Sport +.

rapid cfr cluj ponturi pariuri

Rapid Bucuresti

Dupa un start aproape perfect in care isi facea vise la cupele europene, acum are numai putin de 5 etape in care nu a cunoscut gustul victoriei, simtind in ceafa amenintarea unei participari in play-out.

Vine dupa 3 infrangeri consecutive pe teren propriu cu Universitatea Craiova, Gaz Metan Medias si FC Voluntari, oltenii au fost de altfel prima echipa care a reusit la revenirea in Liga 1 sa ii inscrie primul gol si sa ii produca primul esec.

In ultima etapa a condus 2-0 pe terenul lui Sepsi inca din minutul 10 si se parea ca in sfarsit va rupe sirul partidelor fara victorie, dar covasnenii au revenit pe tabela de marcaj, avand chiar sansa de a castiga pe final.

Exista si un rezultat pozitiv in acest interval, o calificare in Cupa Romaniei reusita chiar aici la Mioveni, unde a trecut de formatia locala dupa executarea loviturilor de departajare.

CFR Cluj

Revenirea lui Dan Petrescu pe banca echipei a produs un soc, cel mai titrat antrenor din istoria echipei facand schimbari masive in lotul de jucatori si modul de abordare al partidelor.

Chiar daca a debutat cu o infrangere, Bursucul si-a pus repede in aplicare ideile tactice, obtinand 3 victorii consecutive in stilul sau caracteristic: 1-0 si 2-1.

Clujenii par a se indrepta spre un nou titlu, exceptie esecul de la Botosani in rest au castigat toate celelate 10 partide jucate, punctul forte fiind asa cum era de asteptat: defensiva si fazele fixe.

Liderul si-a recuperat in mare toti jucatorii importanti pentru infruntarea de la Mioveni, astfel Runar Mar Sigurjonsson, Bilel Omrani, Gabriel Debeljuh sau Denis Alibec pot fi folositi din primul minut.

Echipe probabile si absenti.

Echipe probabile.

Rapid (4-3-3): Moldovan – Belu Iordache, Sapunaru, Grigore, Moraes – Albu, Crepulja, Carnat – Moise, Balan, Hlistei.

CFR Cluj (4-3-3): Balgradean – Manea, Bouhenna, Cestor, Camora – Culio, Bordeianu, Sigurjonsson – Deac, Omrani, Petrila.

Vezi aici toate cotele pentru Rapid – CFR Cluj!

Absenti.

Rapid: Saiffedine Alami – suspendat; Stefan Panoiu, Alex Ionita, Petre Goge – incerti.

CFR Cluj: Andrei Burca – incert.

Istoric confruntari directe.

Ultimul meci direct intre cele doua formatii a avut loc cu peste 6 ani in urma. Ca orientare totusi CFR Cluj nu a pierdut precedentele 4 jocuri directe obtinand doua victorii si doua remize.

Ponturi pariuri Rapid – CFR Cluj – Lily84.

Rapid nu a putut mentine ritmul din startul sezonului, pe undeva era de asteptat, lotul subtire si fara dubluri pe posturi fiind una dintre principalele cauze.

Pentru partida de la Mioveni, Mihai Iosif are in mare tot lotul la dispozitie, dar nu stiu cat il va ajuta aceasta in fata liderului. Giulestenii sunt net inferiori adversarei la mult capitole.

In primul rand si ceea ce va conta foarte mult linia mediana, daca Dan Petrescu are in acest compartiment jucatori experimentati si foarte valorosi, omologul sau nu se poate lauda cu aceiasi moneda.

De asemenea in benzi, CFR sta foarte bine, cuplurile Manea/Deac si Camora/ Petrila sunt evident peste ce poate riposta Rapidul. In linia ofensiva de asemenea: Denis Alibec, Gabriel Debeljuh, Bilel Omrani vs Younes Bnou-Marzouk si Adrian Balan.

Iti recomand pronosticul propus de mine la casa de pariuri online Betano. Poți primi aici 1.000 RON bonus – vezi din articolul Cod bonus Betano cum faci asta.

Pronostic Rapid – CFR Cluj: victorie CFR Cluj cota 1.90