Univ. Craiova – CFR ponturi pariuri 23.09.2021

u craiova cfr cluj ponturi pariuri cupa

Miercuri, in cel mai echilibrat si puternic meci din Cupa Romaniei, se vor intalni, detinatoarea trofeului, Universitatea Craiova si campioana Romaniei, CFR Cluj.

Partida se va disputa pe Ion Oblemenco din Craiova, incepand cu ora 21:30, fiind transmis de canalele Digi Sport, Look Sport si Telekom Sport.

u craiova cfr cluj ponturi pariuri cupa

Urmariti analiza partidei, pontul propus la casa de pariuri Betano si pariati acest pont la una din casele de pariuri online!

Universitatea Craiova

Universitatea Craiova este detinatoarea trofeului, impunandu-se in sezonul trecut dupa o finala impotriva celor de la Astra Giurgiu, cu scorul de 3-2.

Craiova nu merge foarte bine de la venirea lui Laurentiu Reghecampf, adunand in acest inceput de sezon 4 victorii, o remiza si 4 infrangeri.

Au inceput sezonul cu o victorie acasa, 1-0 cu FC Arges, fiind apoi invinsi de FCSB cu scorul de 1-4. A urmat o noua infrangere, 1-2 pe terenul celor de la FC Botosani. In etapa a 4-a Craiova a practicat cel mai bun meci al lor, castigand 3-0 acasa contra celor de la FC Voluntari.

In cele ce au urmat, au fost invinsi 1-0 la Arad, de UTA si doua victorii la rand, 1-0 contra lui Gaz Metan Medias si 2-1 pe terenul lui Rapid Bucuresti. In etapa a 8-a au remizat acasa cu Sepsi, scor 1-1, fiind invinsi in weekend la CLuj, de CFR, adversara din acest meci.

CFR Cluj

CFR Cluj a fost eliminata in sezonul trecut in saisprezecimi, de Poli Iasi, aceasta eliminare aducand-o in postura de outsider si fiind nevoiti ca sa joace acest meci, cat o finala, asa devreme.

In campionat, CFR este lider, avand un avans de 4 puncte fata de ocupanta locului 2, FC Botosani. Au castigat primele 7 jocuri sub comanda lui Marius Sumudica, 3-2 cu U Craiova 1948, 1-2 contra Academicii Clinceni, 1-0 cu Chindia Targoviste, 0-1 cu CS Mioveni, 1-0 cu Farul Constanta, 0-1 contra lui FC Arges si 4-1 cu FCSB.

A urmat revenirea pe banca a lui Dan Petrescu, pierzand primul meci pe terenul lui FC Botosani, scor 1-0 si apoi intalnind adversara din acest meci Univ. Craiova pe care a invins-o cu 1-0 prin golul lui Burca.

Echipe probabile si absenti

Echipe probabile

Universitatea Craiova (4-3-3): Lazar – Vladoiu, Houri, Screciu, Bancu – Vina, Mateiu, Fedele – Baiaram, Markovic, Baiaram

CFR Cluj (4-3-3): Balgradean – Manea, Burca, Cestor, Stefan – Sigurjonsson, Boateng, Culio – Paun, Omrani, Costache

Absenti

Univ. Craiova:

CFR Cluj:

Istoric confruntari directe

Ultima confruntare directa a avut loc chiar in weekendul trecut, CFR Cluj castigand cu scorul de 1-0, prin golul marcat de Burca.

Precedenta intalnire a avut loc in vara, cele doua echipe disputandu-si Supercupa Romaniei, partida terminandu-se la egalitate, 0-0, Craiova castigand dupa loviturile de departajare.

Univ. Craiova – CFR Cluj ponturi pariuri – Paul0722

Urmariti sectiunea biletul zilei propus de tipserii siteului 10pariuri.ro!

O sa fie un meci diferit fata de cel din weekend avand in vedere ca vor aparea jucatori noi in ambele componente, Cupa reprezentand un obiectiv important pentru orice combatanta.

Craiova incepe aceasta partida din postura de favorita, avand in vedere ca se stie modul cum Dan Petrescu trateaza Cupa de obicei, cu siguranta va pune accent pe campionat si pe cupele europene.

O sa fie un meci sarac in spectacol, dat fiind faptul ca Dan Petrescu nu isi va dori ca jucatorii lui sa faca risipa de efort in weekend intalnind UTA in deplasare, iar saptamana viitoare va primi la Cluj vizita celor de la Randers.

Pronostic Universitatea Craiova – CFR Cluj: 1 solist – Cota 2.37!