Ponturi Pariuri Azi – Pronosticuri Gratuite – Cei mai buni Tipsteri

Clasament Tipsteri

Loc Tipster Caștigate Procentaj Unități Cota medie
1 Paul0722
Forma Paul0722: Castigat Castigat Pierdut Pierdut Castigat
8 din 17 47% +286.00 2.43 Vezi Ponturi
2 Lily84
Forma Lily84: Castigat Pierdut Castigat Pierdut Pierdut
9 din 16 56% +201.00 2.22 Vezi Ponturi
3 Andrew
Forma Andrew: Pierdut Castigat Castigat Castigat Pierdut
9 din 16 56% -30.00 1.73 Vezi Ponturi

Ponturi pariuri azi:

Pagina [tcb_pagination_current_page] din [tcb_pagination_total_pages]

 

Betano - casa de pariuri numarul 1 in Romania L1170664W000663 superbet logo L1160659W000328

888sportL1160654W000324

public win logo L1172986W000768

100% până la 500 RON

500 RON  la primele 3 depuneri

100% până la 500 RON

250% până la 2500 Ron

Ia BonusulIa BonusulIa BonusulIa Bonusul

Ponturi Bune Azi

Ești în căutare de ponturi pariuri astăzi? Ai nimerit unde trebuie, fiindcă aici găsești zilnic ponturi bune, ponturi pariuri pro din care să te inspiri atunci când pariezi. TIpsterii noștri oferă ponturi pariuri sportive gratuit, zi de zi, stai cu ochii pe ei pentru a nu rata predicțiile lor! 

Vezi din tabelul de mai jos care sunt cei mai buni tipseri de pe site-ul nostru și inspiră-te de la ei! Află ce pronosticuri au selectat pentru azi și pariază pe recomandările lor. Aici îți vor propune ponturi pariuri experți pe toate sporturile importante: fotbal, tenis, baschet, hochei, handbal. Ca atare, vei avea destule predicții din care să aleg ca să alcătuiești Biletul Zilei.

Clasament Tipsteri

Loc Tipster Caștigate Procentaj Unități Cota medie
1 Paul0722
Forma Paul0722: Castigat Castigat Pierdut Pierdut Castigat
8 din 17 47% +286.00 2.43 Vezi Ponturi
2 Lily84
Forma Lily84: Castigat Pierdut Castigat Pierdut Pierdut
9 din 16 56% +201.00 2.22 Vezi Ponturi
3 Andrew
Forma Andrew: Pierdut Castigat Castigat Castigat Pierdut
9 din 16 56% -30.00 1.73 Vezi Ponturi
4 BAD93
Forma BAD93: Pierdut Pierdut Pierdut Pierdut Castigat
0 din 2 0% -200.00 1.79 Vezi Ponturi
5 ionel_iulian94
Forma ionel_iulian94: Castigat Pierdut Castigat Castigat Castigat
8 din 16 50% -245.00 1.96 Vezi Ponturi
6 Andrei Cinculescu
Forma Andrei Cinculescu: Pierdut Castigat Pierdut Castigat Castigat
10 din 19 53% -307.00 1.6 Vezi Ponturi
7 MRRazvan
Forma MRRazvan: Castigat Pierdut Pierdut Castigat Pierdut
7 din 16 44% -446.00 2.09 Vezi Ponturi

Ponturi Pariuri Sportive

Ne concentrăm în principal pe cele mai importante sporturi de la noi din țară, adică fotbal și tenis. Aici acoperim toate meciurile de interes și nu lăsăm nici un joc important neanalizat. În același timp, avem în echipă oameni specializați și pe alte discipline sportive, care îți vor oferi cele mai bune ponturi pentru meciuri de hochei, baschet, handbal sau uneori chiar și din e-Sports. Ocazional vei putea găsi recomandări de pariere și pentru evenimente extra-sportive (de ex. Eurovision, alegeri prezidențiale, parlamentare etc.), dar asta se întâmplă doar când întâlnim cote valoroase, care merită jucate.

Ponturi Sigure - Cele mai bune ponturi

Cele mai bune ponturi la pariuri sportive sunt cele care îți asigură profitul. Dar ponturi sigure azi nu există, cu excepția cazurilor când un meci este ”aranjat”. În 99% din cazuri nu există fixed matches, astfel că întotdeauna va exista posibilitatea să pierzi sau să câștigi un pariu pe evenimente sportive. Fiind jocuri de noroc, pariurile sunt influențate de șansă de fiecare dată. Pentru a face ca norocul să nu aibă un cuvânt cât mai greu de spus, sunt anumite lucruri de care ar trebui să ții cont atunci când pariezi, iar în rândurile de mai jos o să-ți vorbesc despre ele.

Cu cât un pronostic are o cotă mai mică, cu atât sunt mai mari șansele ca el să iasă. Totuși, chiar dacă ai găsit două predicții pariuri cu cote de 1.10 și 1.05 asta nu înseamnă că acelea sunt ponturi sigure, fiindcă până și acolo pot apărea surprize. În același timp, poți găsi ponturi bune azi și la două cote de 3.45 sau 5.00, de exemplu, însă ar trebui să investești mai puțini bani în astfel de pariuri riscante, cu șanse teoretice de reușită foarte mici. Ca și sfat, este indicat să găsești un echilibru al cotelor pe care joci, dar și al mizelor pe care le plasezi.

Dacă vrei să joci ponturi pariuri pro atunci trebuie să îți stabilești câteva principii clare după care să pariezi: îți stabilești un buget lunar pe care ești dispus să-l investești în pariuri sportive, îți stabilești ce strategii urmezi (ce tip de cote vei juca, cât mizezi pe un bilet, câte pronosticuri pariuri joci pe un bilet etc.) și te străduiești cât mai mult să respecți regulile pe care ți le-ai impus. Așa fac pariorii profesioniști, care câștigă din ponturi azi.

Ponturi bune = pronosticuri câștigătoare

Fiecare tipster și fiecare proiect pe care ți-l propunem are o statistică proprie. Poți vedea rezultatele fiecărui expert din echipa noastră pe pagina individuală sau în tabelul de mai sus. Clasamentul tipsterilor crează automat și o concurență pozitivă între specialiștii noștri, fiecare dintre ei având o extra-motivație de a da cât mai multe ponturi bune și a urca în topul lunar. Cum fiecare dintre ei își dorește să fie cel mai bun, garantat se vor capacita pentru a găsi cele mai inspirate pronosticuri la pariuri.

Spre deosebire de alte site de pariuri sportive ponturi, pe site-ul nostru ai transparență totală. Asta te ajută să vezi rapid care sunt cei mai buni tipseri, cine are cele mai multe ponturi câștigătoare și cine stă cel mai bine la predicții pariuri. Avem mai bine de un an și jumătate de când adunăm date și ținem evidența celor mai buni experți în ponturi pariuri pentru ca tu să poți avea încredere în cei de la care te inspiri.

Ponturi Pariuri Pro

Pronosticurile noastre sunt recomandate de profesioniști. Membrii echipei noastre au ani întregi de experiență în pariuri sportive online și offline. Expertiza lor merge dincolo de informațiile pe care le poate găsi oricine pe internet, la o căutare simplă. Tocmai acesta este unul dintre motivele pentru care e mai avantajos să cauți ponturi online, deoarece există astfel de tipseri care au adunat deja toate detaliile legate de un eveniment pe care vrei să pariezi. Apelând la analiza lor ești scutit de la a pierde timpul căutând pe internet informații (mai ales că uneori se întâmplă să nu găsești nici acolo informații importante).

Întrebări frecvente despre predicții pariuri

Mai jos poți găsi răspunsuri la câteva dintre întrebările frecvente care ne sunt adresate în legătura cu ponturi pariuri sportive:

Care sunt competițiile pentru care oferiți pronosticuri?

La fotbal ne propunem să acoperim de fiecare dată toate meciurile din România Liga I și Top 5 campionate din Europa: Anglia Premier League, Spania La Liga, Italia Serie A, Germania Bundesliga și Franța Ligue 1. Bineînțeles, la mijlocul săptămânilor nu lăsăm neanalizate competițiile internaționale: UEFA Europa League și UEFA Champions League. În pauzele internaționale ne aplecăm atenția asupra partidelor din UEFA Nations League (Liga Națiunilor), asupra tuturor meciurilor din preliminariile europene pentru Campionatul European de fotbal sau Cupa Mondială.

Atunci când oferta caselor de pariuri este mai săracă și nu cuprinde suficiente meciuri din competițiile enumerate mai sus, ne concentrăm și pe ligile secundare din țările de top și Liga a II-a România, pe meciuri din Olanda Eredivisie, Belgia Jupiler League, Portugalia Primeira Liga etc sau cupele naționale: FA Cup, Cupa României, DFB Pokkal, Cupa Regelui Spaniei etc.

Dacă nu sunt programate partide importante într-o anumită zi (foarte rar) atunci nu vei găsi avancronici detaliate pe site. Totuși, vei găsi ponturi meciuri azi bazate pe date statistice. Aici îți recomandăm practic un pont cu șanse foarte bune de reușită prin prisma rezultatelor anterioare ale echipelor care se înfruntă. Aceste predicții pariuri provin din competiții cât se poate de variate, de la Anglia Championship și până la liga a doua din Olanda. Concluzia este că vei găsi oricând ponturi bune de jucat la noi pe site!

Aveți la ponturi pariuri experți pe alte sporturi decât fotbal și tenis?

Da. Pe 10pariuri.ro vei găsi mereu pronosticuri pariuri chiar dacă nu ești un împătimit al celor două sporturi. Pe lângă fotbal și tenis avem tipseri specializați pe sporturi precum hochei, handbal, baschet sau chiar și baseball, fotbal american și e-Sports. Așadar, la noi găsești predicții chiar și atunci când oferta pe sporturile principale este slabă, trebuie doar să te reorientezi spre alte discipline sportive. Partea și mai bună este că de multe ori se întâmplă la pariuri sportive azi să se câștige mai ușor bani pe sporturi mai puțin mediatizate.

Câte predicții să joc la pariuri sportive azi?

Poți alege oricâte ponturi dorești pe un bilet, în funcție de cât de mult vrei să investești și cât de mult vrei să câștigi. Noi analizăm toate meciurile importante pentru ca tu să ai o gamă largă din care să alegi, dar îți recomandăm să joci doar acele ponturi care îți inspiră cea mai mare încredere. Indiferent câtă încredere ai avea într-un tipster, este important să analizezi și tu la rândul tău pontul propus de el și să vezi dacă ți se pare valoros sau nu. Se întâmplă rar să avem o zi în care să ne iasă toate ponturile propuse, deoarece nu există ponturi pariuri azi sigure 100%, însă nici nu ni se va întâmpla să pierdem tot. De aceea e important să filtrezi și tu ponturile și să joci atâtea câte crezi de cuviință.

Câte pronosticuri pariuri propuneți în fiecare zi?

Nu avem un număr fix de ponturi pariuri sportive. Numărul de predicții depinde de cât de bogată este oferta caselor de pariuri în ziua respectivă. . De exemplu, în weekend avem câteva zeci de pronosticuri pe site, dar sunt și zile în care cu greu găsim 3-4 ponturi bune care să merite jucate. Preferăm calitatea, nu cantitatea.

Cât trebuie să plătesc pentru predicțiile oferite de 10pariuri.ro?

Pe 10pariuri.ro avem doar pronosticuri gratis! Nu cerem niciodată bani în schimbul analizelor pe care le publicăm sau pentru a-ți oferi acces în ”grupuri premium”. Tot conținutul produs de noi îți este oferit gratuit pe site sau pe canalul nostru de Youtube - 10 Pariuri. Așadar, dacă dorești ponturi gratis le vei avea întotdeauna aici. Te rugăm să nu accepți cumpărarea de pronosticuri de la eventuale persoane care ți le vând în numele site-ului nostru pentru că 100% sunt țepari.

La ce case de pariuri să joc pronosticuri?

Toți tipsterii noștri pariază online, la case de pariuri recomandate de 10pariuri.ro. Îți recomandăm să joci și tu acolo, fiindcă la aceste agenții online vei găsi mereu cele mai valoroase cote. E păcat să ai pronosticuri bune, dar să nu câștigi mult cu ele. De aceea, merită să ai conturi deschise la cât mai multe case pentru a putea să joci un pont acolo unde are cota cea mai mare. Chiar dacă ți se pare că e totuna să joci un pont la cota 1.50 în loc de 1.55, pe termen lung se va simți diferența.