Anglia – Slovenia Ponturi Pariuri 25.06.2024

Campionatul European de Fotbal EURO 2024 este în plină desfășurare, iar ultima etapă a grupelor aduce mari emoții, marți, de la ora 22:00, disputându-se jocul din grupa C, dintre Anglia și Slovenia! Pentru acest super joc pe care cu toții îl așteptăm, îți propun un pronostic la cota de 1.93!

anglia slovenia ponturi pariuri

Informații despre meci

Ultimul joc în grupe al celor două formații, de la Campionatul European 2024 se va disputa pe RheinEnergieStadion din Koln. Aici evoluează în mod tradițional echipa de club Koln, echipă care a retrogradat din Bundesliga. Stadionul are o capacitate de 43.000 de locuri și va fi plin, desigur, îmbrăcat în galben!

Postul TV care transmite meciul Anglia – Slovenia este PRO TV. Trustul deține întregul pachetul de Drepturi TV EURO 2024!

Cote Pariuri Anglia - Slovenia

1.34

Peste 1.5 goluri în meci!

Euro 2024 ne-a învățat cu multe goluri în fiecare meci, iar ambele formații au echipe dornice să ofere spectacol, asta însemnând goluri marcate!

1.90

Harry Kane marchează!

Harry Kane este unul din candidații la titlul de golgheter la acest turneu final, iar în jocul trecut și-a intrat în mână.

2.20

Ambele echipe marchează!

Fiecare echipă a demonstrat că are slăbiciuni în partea defensivă, iar un meci cu goluri marcate în ambele porți este probabil.

jucator anglia 3 foden

Phil Foden este una din vedetele Angliei, acesta este încurajat să aibă atitudine și să arate că poate să fie lider, nu degeaba fiind declarat cel mai bun jucător al sezonului în Premier League.

Primul XI probabil:

Football Field
Pickford
Walker
Stones
Guehi
Trippier
Saka
Arnold
Bellingham
Rice
Foden
Kane

Anglia

Anglia este una din favoritele la câștigarea trofeului suprem în această competiție, chiar dacă încă nu a oferit spectacol, suntem devreme în turneu, meciurile importante începând din faza optimilor.

Englezii au câștigat primul joc, nu ușor, 0-1 cu Serbia, printr-un gol marcat de vedeta Bellingham, dar apoi chiar dacă au dominat, nu au arătat de neînvins, antrenorul Southgate mai având de lucru la omogenizarea echipei.

Al doilea joc a însemnat o remiză, 1-1 cu Danemarca, o echipă cu un alt calibru, după ce Kane a deschis scorul în minutul 18, Hjulmand a egalat în minutul 34 cu un șut din afara careului.

Anglia are resursele necesare să se remonteze și să învingă orice adversar, istoria nu este de partea lor în ceea ce privește câștigarea de trofee, iar pe toată echipa este o presiune greu de gestionat.

Performanțe Anglia la Campionatul European

  • Nu au niciun trofeu câștigat la Euro în istoria lor, cel mai aproape fiind la ultimul turneu final european, când au jucat finala, fiind învinși de Italia cu 2-1, după executarea loviturilor de departajare.
  • Englezii sunt victimele noastre favorite la Campionatele Europene, România învingându-i în anul 2000 cu 3-2 și la Euro U21 în 2019 cu 4-2, atunci evoluând Foden pentru englezi.

Statistici

  • Anglia nu marchează multe goluri în grupele Campionatelor Europene, în 2016 marcând abia 3, în 2020 au marcat 2, iar acum au tot 2 goluri marcate în primele două jocuri disputate.
  • Kane a marcat primul gol la Euro 2024 și pare că și-a intrat în mână în vederea luptei pentru titlul de golgheter.
jucator slovenia 3 ilicic

Ilicic este un jucător exponențial pentru Slovenia, a avut o perioadă foarte complicată în viața lui, fiind aproape să se lase de fotbal, dar a revenit parcă renăscut și a ajuns să fie un adevărat lider, fără de care Slovenia nu ar fi aceeași echipă, chiar dacă încă nu a evoluat la acest turneu final, însă ajută vestiarul prin atitudine și experiență.

Primul XI probabil:

Football Field
Oblak
Karnicnik
Drkusic
Bijol
Janza
Stojanovic
Cerin
Elsnik
Mlakar
Sporar
Sesko

Slovenia

Slovenia este una din surprizele acestui Campionat European, au șanse la calificare, chiar dacă va fi foarte complicat, însă au dat dovadă de atitudine și de dăruire.

În primul joc din Germania au remizat 1-1 cu Danemarca, după ce Eriksen deschisese scorul, slovenii au egalat pein Janza în minutul 77, la capătul unui joc în care au fost dominați din punct de vedere statistic.

Al doilea meci a însemnat un duel foarte echilibrat cu Serbia, un meci în care au fost loviți de ghinion, Slovenia marcând prin Karnicnik în minutul 69, iar apoi au fost egalați la ultima fază a meciului, dintr-un corner executat în minutul 90+5.

Dezamăgirea trăită în acel joc cu Serbia trebuie transformată în energie pozitivă care să îi ajute să lupte pentru un rezultat pozitiv care ar putea însemna și calificarea în faza optimilor.

Performanțe Slovenia la Campionatul European

  • Slovenia se află la abia a doua participare la Campionatele Europene, cea anterioară fiind în anul 2000, când tot cu două remize nu au reușit să treacă de grupe.
  • În Preliminarii au avut doar două înfrângeri în cele 10 partide, fiind una din cele mai bune performanțe ale acestei naționale.

Statistici

  • Slovenia nu are o echipă care să iasă neapărat în evidență din punct de vedere individual, cei mai semnificativi jucători fiind portarul Oblak, Ilicic și Sesko.
  • Au arătat că pot să marcheze în fiecare joc, fiind o echipă disciplinată și bine închegată tactic.

Meciuri directe Anglia vs Slovenia

Din 2009 încoace cele două formații au disputat 6 partide directe, Anglia câștigând 5 dintre ele, iar un meci s-a încheiat la egalitate.

În ultimul meci direct, Anglia s-a impus cu 1-0, printr-un gol marcat în minutul 90+4 de Kane.