Ponturi pariuri baseball MLB 14.09.2023

ponturi baseball

Ponturi pariuri baseball MLB 14.09.2023 – Lista de recomandări de astăzi este formată din 4 pronosticuri baseball – MLB. Ne bazăm ca de obicei pe numărul total de run-uri marcate. Mult succes!

Ponturi din Baseball MLB – 14.09.2023

Boston Red Sox - New York Yankees (02:10)

La confruntarea dintre Boston Red Sox – New York Yankees, am să merg pe un total de minim 4 run-uri marcate de gruparea vizitatoare.

New York Yankees deține per total o medie de aproximativ 4,70 run-uri înscrise pe partidă. La movilă se va duela cu Tanner Houck (cu bilanț de 4W-9L și o ERA de 5.28).

Acesta deține de asemenea o medie de un run cedat la aproximativ 1,60 inning-uri. Tind să cred că va fi destul de „lovit” în disputa din această seară.

Pronostic

Peste 3,5 run-uri New York Yankees

Cota

1.57

Detroit Tigers - Cincinnati Reds (01:40)

Facem o vizită pe Comerica Park, acolo unde Detroit Tigers urmează să primească vizita celor de la Cincinnati Reds.

Am ales să investesc în linia de peste 3,5 run-uri marcate de oaspeți. Cincinnati Reds deține un compartiment ofensiv foarte solid, reușind să înregistreze până acum o medie de circa 4,60 run-uri marcate.

Detroit Tigers nu se poate lăuda cu o zonă defensivă tocmai solidă, cedând minim 5,10 run-uri per meci. În mod normal, marja propusă ar trebui să fie atinsă fără probleme.

Pronostic

Peste 3,5 run-uri Cincinnati Reds

Cota

1.62

Baltimore Orioles - Tampa Bay Rays (02:15)

Facem o vizită și pe Oriole Park at Camden Yards, acolo unde Baltimore Orioles urmează să primească vizita celor de la Tampa Bay Rays.

Am ales să investesc în linia de sub 5,5 run-uri marcate de gazde. Baltimore deține un compartiment ofensiv foarte solid, reușind să înregistreze până acum o medie de circa 4,80 run-uri marcate.

Totuși, la movilă se va duela cu Aaron Civale. Acesta deține o medie de un run permis la peste 2,80 inning-uri. Tind să cred că va avea o evoluție solidă și astăzi.

Pronostic

Sub 5,5 run-uri Baltimore Orioles

Cota

1.50

Chicago White Sox - Minnesota Twins (02:40)

La confruntarea dintre Chicago White Sox – Minnesota Twins, am să merg pe un total de minim 8 run-uri marcate.

Chicago Wite Sox deține per total o medie de aproximativ 4,60 run-uri înscrise pe partidă. Minnesota Twins reușește și ea să puncteze în 4,50 rânduri.

În ceea ce privește eficiența din zonele defensive, cele două dețin împreună o medie de minim 9 run-uri permise.

Pronostic

Peste 7,5 run-uri

Cota

1.50

Toronto Blue Jays - Texas Rangers (02:07)

Aici am să merg în schimb pe linia de sub 5,5 run-uri înscrise de gruparea din Toronto. Aceasta se descurcă decent pe plan ofensiv.

A reușit să înregistreze până acum o medie de 5,10 run-uri marcate per meci. Texas se descurcă în schimb foarte bine pe plan defensiv, cedând maxim 4,10 run-uri pe partidă.

La movilă îl va titulariza și pe Nathan Eovaldi (cu 11W-4L bilanț și o ERA de 2.90). Aceste cifre spun totul despre evoluțiile sale de până acum.

Pronostic

Sub 5,5 run-uri Toronto Blue Jays

Cota

1.47