Ponturi pariuri baseball MLB 18.09.2023

ponturi baseball

Ponturi pariuri baseball MLB 18.09.2023 – Lista de recomandări de astăzi este formată din 6 pronosticuri baseball – MLB. Ne bazăm ca de obicei pe numărul total de run-uri marcate. Mult succes!

Ponturi din Baseball MLB – 18.09.2023

Kansas City Royals - Cleveland Guardians (21:10)

Aici am să merg pe linia de peste 7,5 run-uri marcate. La movilă avem parte de un pitching match-up destul de accesibil.

Acesta este format din Brady Singer (cu bilanț 8W-11L și o ERA de 5.51) vs Cal Quantrill (cu bilanț de 3W-6L și o ERA de 5.40).

După cum putem observa și din cifre, cei doi aruncători au avut evoluții mediocre până acum. În mod normal, selecția propusă ar trebui să fie câștigătoare fără probleme.

Pronostic

Peste 7,5 run-uri

Cota

1.52

Miami Marlins - New York Mets (01:40)

Aici am ales să merg în schimb pe linia de peste 2,5 run-uri înscrise de gruparea vizitatoare.

New York Mets se descurcă foarte bine pe plan ofensiv, având o medie de aproximativ 4,50 run-uri înscrise pe partidă.

Miami Marlins nu se poate lăuda în schimb cu o apărare solidă, cedând minim 4,70 run-uri per meci. În mod normal, marja propusă ar trebui să fie câștigătoare fără probleme.

Pronostic

Peste 2,5 run-uri New York Mets

Cota

1.50

Washington Nationals - Chicago White Sox (02:05)

Ne menținem pe aceeași linie, așa că la confruntarea dintre Washington Nationals – Chicago White Sox, am să merg tot pe linia de peste 3,5 run-uri înscrise de vizitatori.

Chicago White Sox se descurcă foarte bine pe plan ofensiv, având o medie de aproximativ 4,60 run-uri înscrise pe partidă.

Washington nu se poate lăuda în schimb cu o apărare solidă, cedând minim 5,20 run-uri per meci. Nu văd cum linia propusă nu ar putea fi atinsă.

Pronostic

Peste 3,5 run-uri Chicago White Sox

Cota

1.52

Atlanta Braves - Philadelphia Phillies (02:20)

Facem o vizită pe Truist Park, acolo unde avem programată confruntarea dintre Atlanta Braves – Philadelphia Phillies.

Am ales să merg pe linia de peste 3,5 run-uri înscrise de vizitatori. Phillies deține un compartiment ofensiv foarte solid. A înregistrat până acum o medie de circa 4,50 run-uri marcate per meci.

La movilă se va duela cu Kyle Wright. Acesta deține o ERA de 7.48 și o medie de un run permis la sub 1,50 inning-uri. Tind să cred că va fi destul de „lovit” astăzi.

Pronostic

Peste 3,5 run-uri Philadelphia Phillies

Cota

1.55

St Louis Cardinals - Milwaukee Brewers (02:45)

Ne menținem pe aceeași linie, așa că la confruntarea dintre St Louis Cardinals – Milwaukee Brewers, am să merg tot pe linia de peste 3,5 run-uri înscrise de vizitatori.

Milwaukee Brewers se descurcă foarte bine pe plan ofensiv, având o medie de aproximativ 4,60 run-uri înscrise pe partidă.

St Louis nu se poate lăuda în schimb cu o apărare solidă, cedând minim 5,30 run-uri per meci. În mod normal, marja propusă ar trebui să fie câștigătoare fără probleme.

Pronostic

Peste 3,5 run-uri Milwaukee Brewers 

Cota

1.50

Houston Astros - Baltimore Orioles (03:10)

Facem o vizită și pe Minute Maid Park, acolo unde avem programată confruntarea dintre Houston Astros – Baltimore Orioles.

Am ales să investesc în linia de peste 3,5 run-uri înscrise de gazde. Houston Astros deține un compartiment ofensiv foarte solid.

A reușit să înregistreze până acum o medie de circa 4,60 run-uri înscrise per meci. În mod normal, marja propusă ar trebui să fie câștigătoare fără probleme.

Pronostic

Peste 3,5 run-uri Houston Astros

Cota

1.55