Ponturi pariuri baseball MLB 19.09.2023

ponturi baseball

Ponturi pariuri baseball MLB 19.09.2023 – Lista de recomandări de astăzi este formată din 4 pronosticuri baseball – MLB. Ne bazăm ca de obicei pe numărul total de run-uri marcate. Mult succes!

Ponturi din Baseball MLB – 19.09.2023

Tampa Bay Rays - Los Angeles Angels (01:40)

Aici am ales să investesc în linia de peste 2,5 run-uri înscrise de gruparea vizitatoare.

Los Angeles Angels se descurcă foarte bine pe plan ofensiv, având o medie de aproximativ 4,50 run-uri înscrise pe partidă. Tampa Bay Rays nu se poate lăuda în schimb cu o apărare solidă, cedând minim 4,40 run-uri per meci.

La movilă îl va trimite și pe Taj Bradley, cu o medie de un run cedat la sub 1,60 inning-uri. În mod normal, marja propusă ar trebui să fie câștigătoare fără probleme.

Pronostic

Peste 2,5 run-uri Los Angeles Angels

Cota

1.70

St Louis Cardinals - Milwaukee Brewers (02:45)

Ne menținem pe aceeași linie, așa că la confruntarea dintre St Louis Cardinals – Milwaukee Brewers, am să merg tot pe linia de peste 3,5 run-uri înscrise de vizitatori.

Milwaukee Brewers se descurcă foarte bine pe plan ofensiv, având o medie de aproximativ 4,60 run-uri înscrise pe partidă.

St Louis Cardinals nu se poate lăuda în schimb cu o apărare solidă, cedând minim 4,80 run-uri per meci. Nu văd cum linia propusă nu ar putea fi atinsă.

Pronostic

Peste 3,5 run-uri Milwaukee Brewers

Cota

1.55

Texas Rangers - Boston Red Sox (03:05)

Facem o vizită pe Globe Life Park in Arlington, acolo unde avem programată confruntarea dintre Texas Rangers – Boston Red Sox.

Am ales să merg pe linia de peste 3,5 run-uri înscrise de gazde. Texas deține un compartiment ofensiv foarte solid. A înregistrat până acum o medie de circa 5,20 run-uri marcate per meci.

La movilă se va duela cu Tanner Houck. Acesta deține o ERA de 4.92 și o medie de un run permis la sub 1,70 inning-uri. Tind să cred că va fi destul de „lovit” astăzi.

Pronostic

Peste 3,5 run-uri Texas Rangers

Cota

1.55

Houston Astros - Baltimore Orioles (03:10)

Facem o vizită și pe Minute Maid Park, acolo unde avem programată confruntarea dintre Houston Astros – Baltimore Orioles.

Am ales să investesc în linia de peste 3,5 run-uri înscrise de gazde. Houston Astros deține un compartiment ofensiv foarte solid.

A reușit să înregistreze până acum o medie de circa 4,60 run-uri înscrise per meci. În mod normal, marja propusă ar trebui să fie câștigătoare fără probleme.

Pronostic

Peste 3,5 run-uri Houston Astros

Cota

1.53